ultrazvok-01

PROSKIN združuje dve nepogrešljivi tehnologiji v enem aparatu – ULTRAZVOK in GALVANSKI TOK – za čudovit, mladosten in zdrav videz kože.

PROSKIN nudi temeljito čiščenje – odstranjevanje nečistoč s kože brez draženja. PROSKIN oprema je sestavljena iz kovinske ploščice, ki oddaja ultrazvočne vibracije, ki vse nečistoče, ki so se nabrale na ali v koži, razgradi na drobne delce, ne da bi kožo na kakršenkoli način poškodovale. Uporaba kemičnih preparatov zato ni potrebna, saj PROSKIN odstrani vse odmrle celice in reaktivira cirkulacijo ter s tem spodbuja nastanek kolagena in obnovo celic.

 

 

 

ultrazvok-02ULTRAZVOK

Ultrazvok je ena izmed najbolj inovativnih tehnologij na področju lepote. Gre za oddajanje zvočnega valovanja, neslišnega za človeško uho, ki povzroča naravne toplotne, mehanske in kemične učinke na koži. Terapija z ultrazvokom je popolnoma neboleča in varna, brez rdečice.

 

GALVANSKI TOK

Galvanska energija predstavlja blag enosmeren električni tok, ki sproža stimulacijo kolagena in elastina, pomaga pri regeneraciji celic, čisti kožne pore, izravnava plitve in globoke gubice ter pomaga pri boljši absorbciji kozmetičnih izdelkov.

 

Izbirate lahko med različnimi vrstami globinskega čiščenja kože. Več o tem…

Ultrazvok

Čiščenje je prvi korak do popolne kože

Izbirate lahko med različnimi vrstami globinskega čiščenja kože, ki ga lahko kombinirate z  vrstami tretmajev z LED ali IPL tehnologijo za različne tipe kože.

Ultrazvok

Kakšen je moj tip kože?

Na podlagi analize kože, ki jo izvedemo z Woodovo lučko, lahko strankam ponudimo tretmaje, ki so individualno prilagojeni specifičnim potrebam njihove kože.

Ultrazvok

Najsodobnejše linije kozmetike

Najsodobnejše linije profesionalnih kozmetičnih izdelkov, ki ustrezajo specifičnim potrebam različnih vrst kože. Za občutljivo kožo, suho dehidrirano kožo, mastno in problematično kožo, kožo postarano od sonca in kožo, ki je izgubila čvrstost.