Sun&Safe-01Sun&Safe je patentirana nova tehnologija, ki omogoča odstranjevanje dlačic tudi na porjaveli koži.

S tehnologijo Sun&Safe lahko sedaj ponudimo rešitev vsem tistim, ki ste zaradi izpostavljanja soncu morali prekinjati tretmaje trajne  laserske depilacije med poletjem.

Tehnologija je bila razvita po izčrpni študiji oddelka raziskav in razvoja (zdravniki, inženirji in ostali strokovni sodelavci) v sodelovanju s podjetji, specializiranimi za IPL v ZDA in Izraelu.

Na podlagi teh raziskav so pri No+Vello z nekaj spremembami in izboljšavami različnih materialov, opreme in delovnih postopkov dosegli varno in učinkovito odstranjevanje dlačic tudi na koži, ki je bila izpostavljena soncu in UV žarkom (solarij, itd.).

Zahvaljujoč novi tehnologiji smo znatno zmanjšali čakalni čas, da se lahko kožo izpostavi soncu ali ultravijoličnem sevanju (solarij): s 15 ali 30 dni pred in po tretmaju na samo 2 dni pred in po tretmaju. Tako lahko uživamo v porjaveli koži brez motečih dlačic v vsakem letnem času.

Zmanjšan je pojav stranskih učinkov na porjaveli koži. No+Vello postopek dela za porjavelo kožo v kombinaciji s posebnim No+Vello hladilnim gelom zagotavlja, da je koža med tretmajem maksimalno zaščitena in sveža.

Izvrstni rezultati tudi na projaveli koži. Uvajanje novih nastavitev in tehnoloških izboljšav na No+Vello opremi nam omogoča, da dlačni mešiček podvržemo večji količini energije, medtem ko je sama koža bolj zaščitena.

Tehnologija Sun&Safe je neboleča, učinkovita in z vidnimi rezultati od prvega obiska naprej. Primerna je za vse predele telesa kot tudi obraza.

Sun&Safe ne zagotavlja le izjemnih rezultatov na porjaveli koži, ampak povečuje tudi varnost tretmajev, saj v preteklosti tretmaji na porjaveli koži niso bili mogoči zaradi visoke vsebnosti melanina.

depilacije med poletjem

 

Rezerviraj brezplačni poskusni tretma

Pridružite se več kot 1.000.000 zadovoljnim strankam. Zaupajte številki 1.

Rezervirajte si svoj termin za brezplačni poskusni tretma.
Rezerviraj brezplačni poskusni tretma
Sun & Safe

Fotoepilacija

Fotoepilacija je trajno odstranjevanje dlačic z uporabo svetlobe in je primerna tako za ženske kot za moške. Zaradi Sub Zero Intense sistema so tretmaji skoraj neboleči. Sun & Safe tehnologija pa zagotavlja varne in učinkovite rezultate tudi na porjaveli koži brez daljšega izogibanja soncu.

Sun & Safe

Revolucionarna cena po predelu

Nomasvello je naredil revolucijo na področju IPL laserskih in ostalih svetlobnih storitev z uvedbo enotne uniseks tarife 39€ po predelu. Uživajte v lepotnih tretmajih najvišje kakovosti po najboljših cenah.

Sun & Safe

Darilna kartica

Razveselite vaše najbližje z izvirnim darilom. Podarite lepoto, ki bo ostala v trajnem spominu. Nakup darilnih kartic je možen v vseh naših specializiranih centrih.