nega aknaste kože

Nomasvello predstavlja novost pri negi aknaste kože z lasersko tehnologijo.

Pri negi aknaste kože toplota v globljih plasteh kože uniči bakterije, ki povzročajo nastanek aken. Istočasno se sproži proces obnove kože, ki zmanjša površinske brazgotine.

Kako nastanejo akne?

Akne so ena najpogostejših kožnih bolezni, ki bolj ali manj prizadenejo skoraj vsakega mladostnika (80% med 12 in 25 let). Pri večini bolezen po puberteti izzveni, lahko pa se nadaljuje tudi po 30. letu starosti. Ker je najpogosteje prizadet obraz, predstavljajo akne za mnoge velik problem, ki jim bistveno zmanjšuje kvaliteto življenja. Pojavijo se lahko tudi brazgotine od aken oz. brazgotine od mozoljev.

Hujše oblike aken se zdravijo pri osebnem zdravniku/dermatologu s tabletami in kapsulami določenih antibiotikov hormonov in derivatov vitamina A (retinoidov). Takšno zdravljenje je dolgotrajno in zaradi nekaterih stranskih učinkov tudi ni primerno za vse bolnike.

Nega aknaste kože je prilagojena vsakemu posamezniku in se določi glede na resnost stopnje aken, spol in starost bolnika. Pri zdravljenju blagih oblik aken velikokrat zadostuje nanašanje različno delujočih raztopin, krem in gelov. Z njimi odstranjujemo maščobni sloj kože, zaviramo nastajanje ogrcev in blažimo vnetje.

Katere so novosti pri negi aknaste kože?

Zaradi modernizacije lepotne tehnologije za nego aknaste kože zelo uspešno izkoriščamo fototermično delovanje intenzivne pulzne svetlobe. Žarki, ki jih oddaja Nomasvello tehnologija, delujejo na vse mehanizme nastanka aken: povečane lojnice, izločanje spremenjenega loja, prehitro poroženevanje celic v izvodilu lojnic in na bakterije, ki povzročajo vnetje. Zdaj je že več kot 70% uspešnih tretmajev narejeno z lasersko tehnologijo.

Intenzivna pulzirajoča svetloba ima DVOJNI učinek:

  • antibakterijsko delovanje (uničuje bakterije)
  • regenerativno delovanje (stimulira rast epitelijskih celic – obnovo povrhnjice in proizvodnjo kolagena ter pospešuje celjenje ran)

Prednosti Nomasvello nege aken so: enostavnost, varnost, ekonomičnost, brez bolečin in z rezultati, ki so vidni že po parih obiskih.

Kako poteka laserska nega aknaste kože?

Pred laserskim odstranjevanjem aken se je potrebno vsaj 1 mesec izogibati sončnim žarkom, zato je nega aken priporočljiva v jesenskem, zimskem in pomladnem času. Tretma je praktično neboleč (občuti se kot zbadanje in toplota). Tretmaji si sledijo v časovnem zaporedju vsak teden po en ali dva obiska 3-6 tednov, odvisno od stanja aken. Pri nekaterih se postopek lahko ponovi v dveh ali treh serijah. Med posameznimi serijami je 21 dni premora, da se sebum iz aken lahko izloči in koža regenerira.

Cena laserskih storitev

Kakšna je cena in katere predele lahko tretiramo?

Navedena cena je 39€ po predelu in velja za posamezen predel/obisk. Naenkrat lahko delate več predelov. Izbirate pa lahko med naslednjimi predeli:

  • obraz
  • vrat
  • dekolte
  • zgornji del hrbta

Z istimi žarki lahko omilimo tudi brazgotine in posvetlimo pigmentacijo, ki velikokrat ostane zaradi stiskanja mozoljev ali po nepravočasno in neustrezno zdravljenih aknah.

REZERVIRAJ BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA

Pridružite se več kot 1.000.000 zadovoljnim strankam. Zaupajte številki 1.

Rezervirajte si svoj termin za brezplačni poskusni tretma.
REZERVIRAJ BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA

Čiščenje je prvi korak do popolne kože

Izbirate lahko med različnimi vrstami globinskega čiščenja kože, ki ga lahko kombinirate z  vrstami tretmajev z LED ali IPL tehnologijo za različne tipe kože.

Krema za akne

Želim izboljšati svoj rezultat

Specializirani profesionalni kozmetični izdelki, ki dopolnjujejo in dodatno izboljšajo učinek Nomasvello tretmajev. Najsodobnejše linije kozmetike za vsak tip kože.

Tip kože

Kakšen je moj tip kože?

Na podlagi analize kože, ki jo izvedemo z Woodovo lučko, lahko strankam ponudimo tretmaje, ki so individualno prilagojeni specifičnim potrebam njihove kože.