Diagnoza kožeAnaliza kože z Woodovo lučko

Le če poznate svojo kožo, lahko izberete in uporabljate prave izdelke za njeno nego. Poleg tega, da svoji koži nudite ustrezno nego s kozmetičnimi preparati, lažje izberete tudi pravo vrsto tretmajev za vašo vrsto kože.

Nega kože je najboljši način ohranjanja mladostnega videza. V No+Vello centrih izvajamo tretmaje, ki kožo negujejo na učinkovit način in so prilagojeni posameznemu tipu kože. Imamo namreč različne tipe kože z različnimi potrebami. Mlada koža najverjetneje nima gubic ali pigmentnih madežev, je pa lahko zato nagnjena k mastni ali aknasti koži. Po določeni starosti koža izgublja hidratacijo s pojavom prvih gub in pigmentnih madežev. Kako je pa z nego mešane kože?

Na podlagi analize vaše kože z uporabo Woodove lučke se določi ustrezna nega za vaš tip kože. Predvsem pa opredelimo problematična področja, ki zahtevajo posebno pozornost. Woodova lučka nam s pomočjo učinkov fosforence in fluorescence omogoča hitro diagnozo kože, saj z njo lahko strokovno in varno ocenimo stanje kože.

Cena analize kože

Kaj je Woodova lučka?

Woodova lučka, ki je znana tudi pod imenom ultravijolična lučka, oddaja sevanje, nevidno človeškim očem. Zahvaljujoč učinku fosforence in in flourescence, ki reagirata v določenih okoliščinah, svetloba postane vidna. Na ta način ultravijolična svetloba, ki je popolnoma neškodljiva, prodre v kožo in v stiku z njo pokaže določene značilnosti posameznega tipa kože.

Na podlagi rezultatov, ki nam jih pokaže ultravijolična lučka, lahko strankam ponudimo profesionalne kozmetične izdelke in tretmaje, ki so individualno prilagojeni specifičnim potrebam njihove kože.

CENE: Navedena cena 19€ velja za eno diagnozo/analizo kožo s svetovanjem kozmetičnih storitev in izdelkov. V primeru izvedbe enega izmed tretmajev laserske nege kože, je analiza brezplačna.

krema za akne

Najsodobnejše linije kozmetike

Najsodobnejše linije profesionalnih kozmetičnih izdelkov, ki ustrezajo specifičnim potrebam različnih vrst kože. Za občutljivo kožo, suho dehidrirano kožo, mastno in problematično kožo, kožo postarano od sonca in kožo, ki je izgubila čvrstost.

Laser

Laserski tretmaji z IPL tehnologijo

S pomlajevanjem in regeneracijo kože, nego aknaste kože in odpravljanjem pigmentacije poskrbimo za estetsko izboljšanje kvalitete kože za bolj zdrav izgled in enakomerno polt.

Ultrazvok

Čiščenje je prvi korak do popolne kože

Izbirate lahko med različnimi vrstami globinskega čiščenja kože, ki ga lahko kombinirate z  vrstami tretmajev z LED ali IPL tehnologijo za različne tipe kože.