Vse bolj uspešna kuharja, Tejo Perjet in Janija Jugovica, smo pred nekaj meseci pospremili na najnovejšo vrsto depilacije, ki dlačice odstrani trajno – na IPL fotoepilacijo. Jani se je odločil, da se na ta povsem neboleč način znebi dlačic na hrbtu, Tejo so motile tiste pod pazduho in na nogah. Pred poletjem sta bila nad rezultatom navdušena.

Sanja Goranović

 

To je edina trajna depilacija, ki je mogoča tudi
poleti, pojasnjuje Sanja Goranovič. (Foto: Aljoša Kravanja)

Poletja se nista še nikoli tako veselila

“To poletje bo super fajn noro,” nam je povedala Teja.“Nimam več dlačic, ne bo se treba več briti, tako da bom prihranila veliko časa,” nam je naštevala, zakaj je vesela. “Poleg tega pa ni bilo nobenih bolečin, nobene pordečine ali česar koli podobnega, tako da je bila res super izkušnja.” Zadovoljna je bila že z rezultatom, ki se je pojavil po prvem obisku. “Bila sem štirikrat ali petkrat, ampak se je že prvič poznala res velika razlika. Tudi sedaj – četrtič – mislim, da sem bila že čisto brez (dlačic op. a). Mogoče še kje kakšna zraste, ampak se tako razredčijo, da potem odpadejo že same.”

Dlačice uniči posebna vrsta svetlobe – intenzivna pulzirajoča svetloba, ki se pretvori v toploto in uniči celice, ki dlačice hranijo. Te brez hrane odmrejo in izpadejo. Ker je IPL tehnologija po metodi Nomasvello v zadnjih letih močno napredovala, pa je mogoče v nasprotju z laserji in ostalimi IPL aparati dlačice tako trajno odstraniti tudi sedaj, tik pred poletjem, in celo med poletjem, ko smo že porjaveli. “Sedaj imamo še eno novo prednost,” nam pojasni Sanja Goranović iz Nomasvello Slovenija. “In to je, da lahko delamo tudi na porjaveli koži in da se je mogoče soncu izpostavljati….

Nadaljuj z branjem…