rezultati2-01Fotoepilacija

Rezultati IPL trajnega odstranjevanja dlačic so odvisni od tipa kože, barve in debeline dlačic, predela telesa, na katerem se odstranjujejo dlačice, spola in starosti stranke ter hormonskega stanja. Dlačice na različnih predelih telesa niso enake. Ponekod rastejo bližje površini kože, drugje pa v globljih plasteh kože. Lahko so debele ali tanke, temne z več melanina in svetle z manj. Prednost No+Vello© tehnologije je, da bo stranka vedno opazila izpadanje dlačic (tudi že po prvem obisku), saj mešiček oslabi, pore pa postanejo prazne in čiste. Ponavadi po enem IPL tretmaju postopoma izpade od 60% do 80% dlačic, čeprav boste takoj po tretmaju imeli občutek, da dlačice normalno rastejo. Izpadati začnejo en do tri tedne po vsakem tretmaju.

Trajna depilacija z IPL tehnologijo predstavlja praktično neboleč tretma in v večini primerov se lahko z ustreznim številom obiskov odstrani 80 do 85% vseh dlačic. Dlačice, ki se sčasoma spet pojavijo, rastejo počasneje in so veliko tanjše, tako da se lahko odstranijo z enim obiskom. Priporočajo se občasni tretmaji za vzdrževanje doseženega rezultata (enkrat do dvakrat na leto).

rezultat1-01Uspeh tretmaja izboljšamo z uporabo hidroaktivne emulzije No+Vello© za obraz in telo.

Fotopomlajevanje & regeneracija kože

Že po prvem tretmaju postane koža bolj napeta in gladka. Plitke gubice se izravnajo, koža pa postane bolj čvrsta in zdrava. Za najboljše rezultate priporočamo 6 tretmajev vsakih 21 dni in uporabo No+Vello© revitalizirajočega seruma za obraz.

Nega aknaste kože

Pri zdravljenju aken toplota v globljih plasteh kože uniči bakterije, ki povzročajo nastanek aken. Istočasno se sproži proces obnove kože, ki zmanjša površinske brazgotine. Priporočamo dva obiska tedensko 4 tedne zapored. Za vzdrževanje doseženega rezultata je praviloma dovolj en obisk mesečno.

Odpravljanje pigmentacije

Nakopičen melanin vsrka svetlobo, zaradi katere pigmentni madeži najprej potemnijo, nato pa se odluščijo. Po nekaj obiskih opazimo, da starostne pege postopno zbledijo, koža pa dobi svetlejšo, enakomerno obarvano polt.

rezultat3-01Nega telesa in obraza, beljenje zob

Delovanje svetlobe LED +esthetic skupaj s pripadajočo ekskluzivno kozmetiko zagotavlja vidne rezultate že pri prvem obisku:
• Odstrani lokalizirane maščobe in odpravlja celulit. Zmanjša obseg za 1 do 3 cm.
Povrne koži čvrstost, izboljša tonus kože in daje koži zdrav in gladek videz
• Koži daje svežino in sijaj. Izboljša videz kože s hidratacijo, odpravlja gube in prepreči staranje.
Povrne belino zob tudi do 8 barvnih tonov.

Zdrava prehrana in zmerna vadba bosta pomagali izboljšati rezultate tretmajev +esthetic. Izbirajte hrano z nizko vsebnostjo maščob, pijte veliko vode in poskrbite za vsakodnevno zmerno telesno aktivnost.

REZERVIRAJ BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA

Pridružite se več kot 1.000.000 zadovoljnim strankam. Zaupajte številki 1.

Rezervirajte si svoj termin za brezplačni poskusni tretma.
REZERVIRAJ BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA
Rezultati

Zanimajo me cene…

Pri Nomasvello imamo za vse tretmaje enotno unisex ceno po predelu od 21€ naprej. Uživajte v lepotnih tretmajih najvišje kakovosti po najboljših cenah.

Rezultati

Brezplačni poskusni tretma

Želite preizkusiti Nomasvello fotoepilacijo ali katero drugo storitev z lasersko tehnologijo, pa ne veste kako? Naročite se na brezplačni poskusni tretma in se prepričajte v učinkovitost Nomasvello tehnologije.

Rezultati

Zdravniška podpora

Za vašo varnost No+Vello centri razpolagajo s podporo mednarodno priznanih zdravstvenih strokovnjakov. Preverite kontraindikacije.