akcija valentinovo

V dvoje je vedno lepše…

Večina stvari v življenju je lepših, kadar se zgodi v dvoje. Tudi če lahko uživamo v več gladke kože ni odveč, zato smo vam pri Nomasvello pripravili posebno februarsko akcijo, kjer vam ob izbiri novega predela fotoepilacije enega podarimo.

Pogoji februarske akcije so:

–  akcija velja v vseh 14ih specializiranih centrih v Sloveniji do 28.02.2022.

– akcija velja samo za storitve fotoepilacije tako za nove kot za redne stranke.

– ob nakupu (plačilu) novega predela fotoepilacije, dobite en predel fotoepilacije brezplačno. Tretma se za nov in gratis predel izvede ob enem obisku.

– izbirate lahko med rednimi in mini predeli. Ob izbiri novega rednega predela, dobite redni predel brezplačno. Ob izbiri novega mini predela, dobite mini predel brezplačno.

– akcija velja samo za nova naročila. V primeru spremembe obstoječih naročil, akcija ne velja.

– velja tudi za nakup darilne kartice. Z nakupom darilne kartice prejemnik le-te pridobi predel brezplačno ob upoštevanju zgoraj navedenih pogojev.

– akcije se med seboj ne seštevajo.

Gladko kožo lahko tudi podarite in s tem zagotovite prejemniku/ci darilne kartice dodaten predel brezplačno. Uživajte v gladki koži tudi vi z www.brezdlak.si! 

Brezplačni poskusni tretma

Brezplačni poskusni tretma

Želite preizkusiti Nomasvello fotoepilacijo ali katero drugo storitev z lasersko tehnologijo, pa ne veste kako? Naročite se na brezplačni poskusni tretma in se prepričajte v učinkovitost Nomasvello tehnologije.

Fotoepilacija

Fotoepilacija je trajno odstranjevanje dlačic z uporabo svetlobe in je primerna tako za ženske kot za moške. Zaradi Sub Zero Intense sistema so tretmaji skoraj neboleči. Sun & Safe tehnologija pa zagotavlja varne in učinkovite rezultate tudi na porjaveli koži brez daljšega izogibanja soncu.

Revolucionarna cena po predelu

Revolucionarna cena po predelu – 39€

Izračunajte si ceno fotoepilacije za izbrane predele. Preizkusite Nomasvello kalkulator cen, ki vam bo glede na vaše želje izračunal ceno enega obiska.

Kartica lepote

Kartica lepote

Razveselite vaše najbližje z izvirnim darilom. Podarite lepoto, ki bo ostala v trajnem spominu. Nakup darilnih kartic je možen v vseh naših specializiranih centrih.

Zdravniška podpora in kontraindikacije

Za vašo varnost No+Vello centri razpolagajo s podporo mednarodno priznanih zdravstvenih strokovnjakov. Preverite kontraindikacije.

Kartica prijateljstva

Kartica prijateljstva

Zadovoljni z Nomasvello fotoepilacijo? Pohvalite se, povejte naprej in pridobite MINI predel fotepilacije brezplačno!