ugodnosti

Dopoldnevi so idealni za študente in upokojence, v družbi pa je še lepše

Tokrat smo posebno pozornost namenili tudi študentom in upokojencem. Če nas obiščete v dopoldanskem času, vas čaka posebna ponudba in ugodnosti.

Če nas obiščete od ponedeljka do petka v dopoldanskem času, do 12.00 ure, vam nudimo 10 % popust na redne cene vseh naših storitev do 31.12.2021.

V družbi je še lepše…

Če nas od ponedeljka do petka v dopoldanskem času, do 12.00 ure, obiščeta dve osebi istočasno (termina si sledita en za drugim), obema nudimo 20 % popust na redne cene vseh naših storitev. Popust velja izključno za obisk v dvoje in v navedenem časovnem okviru.

Pri revolucionarni Nomasvello ceni 39 € na predel, lahko v družbi uživate že za 31,2€ za tretma fotoepilacije ali izbrane laserske nege obraza ali dekolteja.

Naj bodo tudi vaše prijateljice in prijatelji brez skrbi z www.brezdlak.si! Zadovoljstvo je namreč treba deliti!

Brezplačni poskusni tretma

Brezplačni poskusni tretma

Želite preizkusiti Nomasvello fotoepilacijo ali katero drugo storitev z lasersko tehnologijo, pa ne veste kako? Naročite se na brezplačni poskusni tretma in se prepričajte v učinkovitost Nomasvello tehnologije.

novi predeli fotoepilacije

Novi predeli – ugodnejše cene

Prisluhnili smo vam in uvedli nove predele z ugodnejšimi cenami. Odkritje posebne promocijske cene za polovičko rok ali nog.

Kartica lepote

Kartica lepote

Razveselite vaše najbližje z izvirnim darilom. Podarite lepoto, ki bo ostala v trajnem spominu. Nakup darilnih kartic je možen v vseh naših specializiranih centrih.