novi predeli

Prisluhnili smo in za vas pripravili nove predele fotoepilacije

V 9. letih, odkar je Nomasvello prisoten v Sloveniji, se je pri nas zvrstilo mnogo strank, z različnimi potrebami in željami. Ker vašim željam radi prisluhnemo in si jih prizadevamo uresničiti, smo ob 9. obletnici Nomasvella v Sloveniji uvedli 2 nova predela po posebni promocijski ceni. Sedaj se lahko poleg fotoepilacije celotnih rok ali nog odločite tudi za polovičko rok ali polovičko nog, po promocijski ceni 60 €. 

Izbirate lahko med spodnjim delom nog, ki zajema predel spodnjih nog od narta do dveh prstov nad kolenom – idealno za tiste, ki na zgornjem delu nog ali nimate dlačic ali pa so le-te toliko svetle, da vas ne motijo. In zgornjim delom nog od dveh prstov nad kolenom do bikini linije – idealno za tiste, ki se vam po določenem času pojavijo temnejše dlačice na bedrih ali pa ste si spodnji del nog že uspeli lepo zredčiti.

Enako velja za roke. Spodnja polovička, ki vključuje zapestje do komolca in zgornja, ki je bolj pisana na kožo moškim, ki bi si radi uredili bicepse.

SPOMNIMO! Nomasvello ima še vedno enotno ceno po predelu – 39€ na predel, kar pomeni, da je cena obiska za cele noge ali roke 78€. Ostale cene si lahko izračunate na Nomasvello kalkulatorju TUKAJ!

Ne pozabite, da za vsako novo stranko izvedemo poskusni tretma, ki je brezplačen in je namenjen podrobnejši razlagi postopka, preverjanju zdravstvenega stanja in že izvedbi tretmaja na manjšem delu želenega predela. Možno ga je rezervirati v vseh naših 14ih specializiranih centrih v Sloveniji.

Brezplačni poskusni tretma

Brezplačni poskusni tretma

Želite preizkusiti Nomasvello fotoepilacijo ali katero drugo storitev z lasersko tehnologijo, pa ne veste kako? Naročite se na brezplačni poskusni tretma in se prepričajte v učinkovitost Nomasvello tehnologije.

Kartica lepote

Kartica lepote

Razveselite vaše najbližje z izvirnim darilom. Podarite lepoto, ki bo ostala v trajnem spominu. Nakup darilnih kartic je možen v vseh naših specializiranih centrih.

Nomasvello obletnica ugodnosti

V dvoje je lepše…

V mesecu februarju vam ob izbiri NOVEGA predela fotoepilacije en predel podarimo v vseh naših 14ih specializiranih Nomasvello centrih.