Večna dilema – katera nega kože je zame primerna? Z Nomasvello tretmaji do prave nege za vašo kožo! Sedaj tudi s paketi – od osnovne nege kože do paketov za zahtevne, ki si želijo nekaj več.

nega obraza

Samo če poznamo svojo kožo, lahko izberemo in uporabljamo prave izdelke za njeno nego. Poleg tega, da koži nudimo ustrezno nego, pa nam poznavanje le-te pomaga najti specifične nasvete in namige, s katerimi koža postane mehka, sijoča in voljna. Pri Nomasvello mislimo na vse, saj se zavedamo, da je popolna nega prvi korak do sijočega videza kože.

Na podlagi analize kože z uporabo Woodove lučke opredelimo ustrezno nego za določen tip kože ter problematična področja, ki zahtevajo posebno pozornost.

Kožo globinsko očistimo z eno najbolj inovativnih tehnologij v kozmetiki – s pomočjo kombinacije ultrazvoka in galvanskega toka, ki odstrani nečistoče, odmrle celice in ogrce.

Naslednji korak do popolne kože so laserske nege, ki so vsekakor primerne za jesensko-zimski čas. Z njimi kožo dodatno stimuliramo in izboljšamo njeno regeneracijo.

nega za osvežitev

V primeru aknaste kože z lasersko nego dosežemo izboljšanje že nastalih aken in zaviramo nastanek novih, hkrati pa sprožimo proces obnove kože in s tem zmanjšamo brazgotine in madeže, ki so posledica aken.

V primeru pigmentacije in pigmentnih madežev, nastalih zaradi sonca, z lasersko terapijo dosegamo estetsko izboljšanje kvalitete kože ter bolj zdravo in enakomerno polt.

Zmanjšanje gubic, izraznih linij, poudarjanje oblike obraza ter večjo napetost in sijaj kože pa dosežemo s fotopomlajevanjem oz. regeneracijo kože, ki pripomore k bolj zdravemu in mladostnemu videzu kože. Dvojno dozo energije koži povrnemo s kombinacijo obojega – kožo najprej globinsko očistimo in ji z ustrezno lasersko nego povrnemo sijaj.

Za doseganje in vzdrževanje popolnega učinka, so strankam na voljo visokokakovostne linije profesionalnih kozmetičnih izdelkov, ki kožo dodatno negujejo. Čas je, da spoznamo svojo kožo in ji podarimo to, kar res potrebuje.

nega za razvajanje

OPIS PAKETOV:

  • OSNOVNA NEGA je namenjena tistim, ki svojo kožo dobro poznate in bi želeli kombinacijo osnovnih tretmajev. Izbirate lahko med laserskimi tretmaji (fotopomlajevanje, odpravljanje pigmentacije, nega aknaste kože) in globinskim čiščenjem kože. Vključuje 4 obiske, pri katerih lahko vsakič izbirate med ponujenimi tretmaji.
  • Paket ZA OSVEŽITEV je pisan na kožo tistim, ki imate občutek, da je vaša koža utrujena, vendar niste prepričani, kakšno nego potrebujete. Z Wood lučko to enostavno preverimo, definiramo morebitna problematična področja in vam priporočimo ustrezno nego. Kožo globinsko očistimo in jo pripravimo na priporočeni laserski tretma.  Ob koncu tretmaja vam s pomočjo masaže nanesemo primerno profesionalno kremo. Vključuje 1 kompleten obisk in liposomsko čistilno vodo 3v1, da boste tudi doma lahko kožo primerno čistili.
  • nega za zahtevnePaket ZA RAZVAJANJE je namenjen tistim, ki potrebujete malo razvajanja z vidnimi rezultati. S pomočjo Wood lučke analiziramo kožo, priporočimo ustrezno nego, kožo globinsko očistimo in jo pripravimo na izbrani laserski tretma. S pomočjo masaže nanesemo vaši koži primerno profesionalno kremo. Vključuje 2 kompletna obiska, eno liposomsko čistilno vodo 3v1 in ene ampule, ki ustrezajo vašemu tipu kože. Izbirate lahko med ampulami za učvrstitev, ampulami za problematično kožo, hidratantnimi ampulami in revitalizacijskimi ampulami.
  • Paket ZA ZAHTEVNE je namenjen tistim, ki potrebujete zahtevno nego s trajnejšimi rezultati. S pomočjo Wood lučke analiziramo kožo, priporočimo ustrezno nego, kožo globinsko očistimo in jo pripravimo na izbrani laserski tretma. S pomočjo masaže nanesemo vaši koži primerno profesionalno kremo, katero dobite tudi za uporabo doma. Vključuje kompletno terapijo s 6 obiski, ki si sledijo različno glede na izbrano nego, in kompletno linijo profesionalne kozmetike za nego po vaši meri tudi doma (liposomsko čistilno vodo 3v1, izbran čistilni gel, negovalno kremo, ampulo po izbiri in polipropilensko masko za večkratno uporabo).
Analiza kože z Wood lučko

Kakšen je moj tip kože?

Na podlagi analize kože, ki jo izvedemo z Woodovo lučko, lahko strankam ponudimo tretmaje, ki so individualno prilagojeni specifičnim potrebam njihove kože.

Linija za čiščenje kože

Linija za čiščenje kože

Čiščenje kože predstavlja najpomembnejši del redne nege kože in je osnova za vse ostale tretmaje. Ne glede na to, ali uporabljate ličila ali ne, s kože morate vsak dan odstraniti vse nečistoče, ki se naberejo na njej.

Linija za hidratacijo kože

Linija za hidratacijo kože

Vlaženje ali hidratacija kože je pomembna ne glede na vrsto kože. S staranjem kože se zmanjšuje vsebnost hialuronske kisline, ki ohranja vlažnost kože, zato linija vsebuje večplastno tehnologijo z učinkom polnjenja.

Linija za regeneracijo kože

Linija za regeneracijo kože

Posebna linija za občutljivo in poškodovano kožo, ki poleg vlažilne nege potrebuje tudi regeneracijo in zaščito, ki ju zagotavljajo visok zaščitni faktor in aktivne sestavine s pomirjujočim učinkom.

Linija za učvrstitev

Linija za učvrstitev kože

Linija za učvrstitev kože vsebuje naravno hranilo DMAE, ki pospešuje sintezo kolagena in deluje v vseh plasteh kože. Anti-aging delovanje, ki kožo učvrsti.

Linija za problematično kožo

Linija za problematično kožo

Linija za mastno kožo z mandljevo in salicilno kislino, ki odstranjujeta odmrle kožne celice, delujeta keratolitično, preprečujeta nastanek komedonov in uravnavata izločanje sebuma.

Kartica prijateljstva

Kartica prijateljstva

Zadovoljni z Nomasvello fotoepilacijo? Pohvalite se, povejte naprej in pridobite MINI predel fotepilacije brezplačno!

Linija za revitalizacijo kože

Linija za revitalizacijo kože

Linija za takojšen videz sijoče kože z vitaminom C, ki kožo varuje pred zunanjimi dejavniki in pospešuje nastanek kolagena in elastinskih vlaken, kar zavira staranje in nastanek gubic.

Kartica lepote

Kartica lepote

Razveselite vaše najbližje z izvirnim darilom. Podarite lepoto, ki bo ostala v trajnem spominu. Nakup darilnih kartic je možen v vseh naših specializiranih centrih.