Večna dilema – katera nega kože je zame primerna? Z Nomasvello tretmaji do prave nege za vašo kožo! Sedaj tudi s paketi – od osnovne nege kože do paketov za zahtevne, ki si želijo nekaj več.

nega za vaš tip kože

Samo če poznamo svojo kožo, lahko izberemo in uporabljamo prave izdelke za njeno nego. Poleg tega, da koži nudimo ustrezno nego, pa nam poznavanje le-te pomaga najti specifične nasvete in namige, s katerimi koža postane mehka, sijoča in voljna. Pri Nomasvello mislimo na vse, saj se zavedamo, da je popolna nega prvi korak do zdravega in sijočega videza kože.

Na podlagi analize kože z uporabo Woodove lučke opredelimo ustrezno nego za določen tip kože ter problematična področja, ki zahtevajo posebno pozornost.

Kožo globinsko očistimo z eno najbolj inovativnih tehnologij v kozmetiki – s pomočjo kombinacije ultrazvoka in galvanskega toka, ki odstrani nečistoče, odmrle celice in ogrce.

Naslednji korak do popolne kože so laserske nege, ki so vsekakor primerne za jesensko-zimski čas. Z njimi kožo dodatno stimuliramo in izboljšamo njeno regeneracijo.

V primeru aknaste kože z lasersko nego dosežemo izboljšanje že nastalih aken in zaviramo nastanek novih, hkrati pa sprožimo proces obnove kože in s tem zmanjšamo brazgotine in madeže, ki so posledica aken.

V primeru pigmentacije in pigmentnih madežev, nastalih zaradi sonca, z lasersko terapijo dosegamo estetsko izboljšanje kvalitete kože ter bolj zdravo in enakomerno polt.

Zmanjšanje gubic, izraznih linij, poudarjanje oblike obraza ter večjo napetost in sijaj kože pa dosežemo s fotopomlajevanjem oz. regeneracijo kože, ki pripomore k bolj zdravemu in mladostnemu videzu kože. Dvojno dozo energije koži povrnemo s kombinacijo obojega – kožo najprej globinsko očistimo in ji z ustrezno lasersko nego povrnemo sijaj.

Za doseganje in vzdrževanje popolnega učinka, so strankam na voljo visokokakovostne linije profesionalnih kozmetičnih izdelkov, ki kožo dodatno negujejo. Čas je, da spoznamo svojo kožo in ji podarimo to, kar res potrebuje.

 

PAKET OSNOVNE NEGE

Tudi v jesenskem času je koži potrebno posvečati posebno pozornost, poleg tega pa je to idealen čas za lasersko nego kože, ki je čez poletje ne moremo izvajati. Za vse tiste, ki želite to obdobje resnično izkoristiti in svoji koži podariti ustrezno nego, smo pripravili posebno ugodnost: PAKET 3+1, v katerem vam ob nakupu 3 tretmajev četrtega podarimo. Izbirate lahko med laserskimi tretmaji (fotopomlajevanje, odpravljanje pigmentacije, nega aknaste kože) in globinskim čiščenjem kože. Vsak tretma zaključimo z nanosom profesionalne Nomasvello kozmetike, izbrane za vaš tip kože. Vključuje 4 obiske, pri katerih lahko vsakič izbirate med ponujenimi tretmaji in jih kombinirate za doseganje optimalnih rezultatov.

S paketom osnovne nege v vrednosti 156 € vas bomo razvajali po posebni promocijski ceni 117 €.

 

PAKET – NEGA ZA VAŠ TIP KOŽE

Pripravili smo poseben paket nege za vaš tip kože, ki vsebuje:

  1. analizo kože z Woodovo lučko, s pomočjo katere opredelimo kritične predele in stranki predlagamo nadaljnjo nego kože;
  2. kožo nato globinsko očistimo s kombinacijo ultrazvoka in galvanskega toka in tako odstranimo nečistoče, odmrle celice in ogrce, spodbudimo regeneracijo kože in pripomoremo k zmanjšanju izraznih linij in drobnih gubic.
  3. naslednji korak do popolne kože so laserske nege, ki jih izvajamo v jesenskem in zimskem času, ko koža ni izpostavljena soncu. Z njimi kožo dodatno stimuliramo in izboljšamo njeno regeneracijo. Izbira prave laserske nege za vašo kožo temelji na prej izvedeni analizi kože.
  4. Ob koncu kožo negujemo z izbrano visokokakovostno profesionalno Nomasvello kozmetiko za doseganje in vzdrževanje popolnega učinka.
  5. Kot pika na i pri popolni negi vaše kože na koncu sledi 10-minutno razvajanje z masažo obraza, ki bo dodatno pripomoglo k vaši sprostitvi in odličnemu počutju.

 

S paketom nege za vaš tip kože v vrednosti 135 € vas bomo razvajali po posebni promocijski ceni 99 €.

 

Analiza kože z Wood lučko

Kakšen je moj tip kože?

Na podlagi analize kože, ki jo izvedemo z Woodovo lučko, lahko strankam ponudimo tretmaje, ki so individualno prilagojeni specifičnim potrebam njihove kože.

Kartica lepote

Kartica lepote

Razveselite vaše najbližje z izvirnim darilom. Podarite lepoto, ki bo ostala v trajnem spominu. Nakup darilnih kartic je možen v vseh naših specializiranih centrih.

Ultrazvočno čiščenje kože

Čiščenje je prvi korak do popolne kože

Izbirate lahko med različnimi vrstami globinskega čiščenja kože, ki ga lahko kombinirate z  vrstami tretmajev z LED ali IPL tehnologijo za različne tipe kože.

Linija za čiščenje kože

Linija za čiščenje kože

Čiščenje kože predstavlja najpomembnejši del redne nege kože in je osnova za vse ostale tretmaje. Ne glede na to, ali uporabljate ličila ali ne, s kože morate vsak dan odstraniti vse nečistoče, ki se naberejo na njej.

Linija za hidratacijo kože

Linija za hidratacijo kože

Vlaženje ali hidratacija kože je pomembna ne glede na vrsto kože. S staranjem kože se zmanjšuje vsebnost hialuronske kisline, ki ohranja vlažnost kože, zato linija vsebuje večplastno tehnologijo z učinkom polnjenja.

Linija za regeneracijo kože

Linija za regeneracijo kože

Posebna linija za občutljivo in poškodovano kožo, ki poleg vlažilne nege potrebuje tudi regeneracijo in zaščito, ki ju zagotavljajo visok zaščitni faktor in aktivne sestavine s pomirjujočim učinkom.

Linija za učvrstitev

Linija za učvrstitev kože

Linija za učvrstitev kože vsebuje naravno hranilo DMAE, ki pospešuje sintezo kolagena in deluje v vseh plasteh kože. Anti-aging delovanje, ki kožo učvrsti.

Linija za revitalizacijo kože

Linija za revitalizacijo kože

Linija za takojšen videz sijoče kože z vitaminom C, ki kožo varuje pred zunanjimi dejavniki in pospešuje nastanek kolagena in elastinskih vlaken, kar zavira staranje in nastanek gubic.

Linija za problematično kožo

Linija za problematično kožo

Linija za mastno kožo z mandljevo in salicilno kislino, ki odstranjujeta odmrle kožne celice, delujeta keratolitično, preprečujeta nastanek komedonov in uravnavata izločanje sebuma.