Kaj je BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA?

 

poskusni tretmaPred izvedbo dejanskega rednega tretmaja je potrebno opraviti poskusni tretma, ki je brezplačen. S stranko opravimo kratek posvet, na katerem ji podrobneje predstavimo postopek izbranega laserskega tretmaja – fotoepilacije, fotopomlajevanja, odpravljanja pigmentacije in nege aknaste kože. Stranko seznanimo tudi z morebitnimi stranskimi učinki in tveganji ter preverimo njeno zdravstveno stanje oz. morebitne kontraindikacije, ki bi lahko vplivale na izvedbo tretmaja oz. na pričakovane rezultate.

V No+Vello centrih sodelujemo s kvalificiranimi strokovnjaki in zdravniki na področju svetlobnih terapij, estetike in dermatologije, ki zagotavljajo osebju v naših centrih vso strokovno pomoč in podporo, da vam lahko nudi varne in kakovostne tretmaje. Stranka nato izpolni strokovni vprašalnik in skrbno pregleda soglasja ter s podpisom izkaže strinjanje z navedenim.

Stranko nato povabimo v kabino, kjer izvedemo poskusni tretma na manjšem delu želenega predela. S tem preverimo odziv kože, stranka pa se seznani s samim občutkom, ki ga lahko pričakuje med tretmajem. Po izvedbi poskusnega tretmaja se s stranko dogovorimo za termin za prvi redni tretma. V primeru kakršnekoli resnejše reakcije (npr. pojav koprivnice) se postopek fotoepilacije odsvetuje oziroma lahko test na koži ponovimo, da izključim morebitne druge dejavnike, ki so bili v tem času prisotni.

Poskusni tretma se obvezno izvaja na manjšem delu želenega predela, da lahko v primeru reakcije le-ta hitreje izzveni.

Na brezplačnem poskusnem tretmaju z veseljem odgovorimo tudi na vsa vprašanja, ki se vam morda porajajo pred pričetkom tretmajev. Termin za brezplačni poskusni tretma lahko rezervirate v katerem koli od naših specializiranih centrov v Sloveniji. Vzelo vam bo dobrih 20 minut, dobili boste vse informacije in še preverili boste prve rezultate na vaši koži.

 

Ime in Priimek (obvezno)

Elektronski naslov (obvezno)

Zadeva (obvezno)

Izberite storitev (obvezno)

Vaša telefonska številka (obvezno)

Izberite center:

Kako vam lahko pomagamo?

Z uporabo tega obrazca se strinjate s shranjevanjem in obdelavo vaših podatkov s to spletno stranjo. Pravilnik o varovanju zasebnosti.

Kartica prijateljstva

Kartica prijateljstva

Zadovoljni z Nomasvello fotoepilacijo? Pohvalite se, povejte naprej in pridobite MINI predel fotepilacije brezplačno!

Kartica lepote

Kartica lepote

Razveselite vaše najbližje z izvirnim darilom. Podarite lepoto, ki bo ostala v trajnem spominu. Nakup darilnih kartic je možen v vseh naših specializiranih centrih.

Zdravniška podpora in kontraindikacije

Za vašo varnost No+Vello centri razpolagajo s podporo mednarodno priznanih zdravstvenih strokovnjakov. Preverite kontraindikacije.