black friday depilacija

BLACK FRIDAY AKCIJA  tudi pri Nomasvello!

Zagotovite si izjemnih 50% popusta na vse nove storitve s pravočasno rezervacijo termina v vseh naših 14ih specializiranih Nomasvello centrih. V kolikor boste opravili rezervacijo termina v NOMASVELLO BLACK FRIDAY tednu med 20.11.2021 in 26.11.2021, si boste zagotovili 50 % popust na vse na novo izbrane storitve ali predele. 

Pogoji promocije NOMASVELLO BLACK FRIDAY:

  • za vse stranke, ki si boste izbrale novo storitev – takšno, ki je še pri nas niste koristile. Izbirate lahko med fotoepilacijo, fotopomlajevanjem, odpravljanjem pigmentacije, nego aknaste kože in globinskim čiščenjem kože.
  • za izbiro vseh novih predelov fotoepilacije – predel, ki ga pri nas še niste delali. Število novoizbranih predelov ni omejeno.
  • za nove in naše redne stranke.
  • za opravljeno rezervacijo terminov v času od 20.11.2021 do vključno 26.11.2021 je možno koriščenje do vključno 15.12.2021.
  • rezervacijo lahko opravite preko elektronske pošte ali telefona. Tukaj so vsi kontaktni podatki naših centrov.
  • za vse nove stranke moramo najprej opraviti poskusni tretma, ki je brezplačen.
  • v primeru poznejše spremembe termina popust ne velja.
  • popust velja samo za nova naročila.
  • popusti veljajo na redne cene.
Nomasvello obletnica ugodnosti

9 let odličnosti – razkrivamo posebne ponudbe

Veseli smo, da z gladko in negovano kožo že 9. leto osrečujemo Slovenke in Slovence. Seveda pa ob naši obletnici nismo pozabili na stalne in nove stranke, zato smo ob našem praznovanju pripravili posebne promocijske ponudbe, med katerimi boste zagotovo našli nekaj zase.

Brezplačni poskusni tretma

Brezplačni poskusni tretma

Želite preizkusiti Nomasvello fotoepilacijo ali katero drugo storitev z lasersko tehnologijo, pa ne veste kako? Naročite se na brezplačni poskusni tretma in se prepričajte v učinkovitost Nomasvello tehnologije.

Revolucionarna cena po predelu

Revolucionarna cena po predelu

Nomasvello je naredil revolucijo na področju IPL laserskih in ostalih svetlobnih storitev z uvedbo enotne uniseks tarife 39€ po predelu. Uživajte v lepotnih tretmajih najvišje kakovosti po najboljših cenah.

Fotoepilacija

Fotoepilacija je trajno odstranjevanje dlačic z uporabo svetlobe in je primerna tako za ženske kot za moške. Zaradi Sub Zero Intense sistema so tretmaji skoraj neboleči. Sun & Safe tehnologija pa zagotavlja varne in učinkovite rezultate tudi na porjaveli koži brez daljšega izogibanja soncu.

Zdravniška podpora in kontraindikacije

Za vašo varnost No+Vello centri razpolagajo s podporo mednarodno priznanih zdravstvenih strokovnjakov. Preverite kontraindikacije.

Kartica lepote

Kartica lepote

Razveselite vaše najbližje z izvirnim darilom. Podarite lepoto, ki bo ostala v trajnem spominu. Nakup darilnih kartic je možen v vseh naših specializiranih centrih.