9 let odličnosti – Nomasvello letos razkriva posebne ponudbe

Nomasvello je v samo nekaj letih postal vodilno podjetje na področju trajne depilacije, svetlobne nege obraza in telesa ter beljenja zob v številnih državah po svetu. Veseli smo, da z gladko in negovano kožo že 9. leto osrečujemo Slovenke in Slovence. Seveda pa ob naši obletnici nismo pozabili na stalne in nove stranke, zato smo ob našem praznovanju pripravili posebne promocijske ponudbe, med katerimi boste zagotovo našli nekaj zase.

Vse tiste, ki nas še niste obiskali in bi to želeli, vabimo tudi na brezplačni poskusni tretma, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja in vam podrobneje predstavili naše tretmaje in izdelke. Po kratkem posvetu bomo opravili tudi test na majhnem predelu kože in se dogovorili za termin za prvi tretma.

Zavedamo se, da se ljudje najlažje odločijo za določeno storitev, če o njej slišijo od ljudi, ki so jim blizu, in so storitev že preizkusili in so bili z njo zadovoljni. Z našo kartico prijateljstva, ki jo dobite v naših Nomasvello centrih, boste lahko prijateljem, znancem ali sodelavcem, pa tudi sebi, podarili mini predel gratis.

Mnogi si razbijate glavo o idejah za darilo ob rojstnih dneh in ostalih priložnostih, a pozabljate, da je najlepše darilo, ki ga lahko podarite, lepota. V naših Nomasvello centrih so na voljo darilne kartice lepote, s katerimi lahko lahko svoje bližnje osrečite z različnimi storitvami in izdelki Nomasvello.

In posebne promocijske ponudbe so...

Nega za vaš tip kože

Nega za vaš tip kože

Večna dilema – katera nega kože je zame? Z Nomasvello izbranimi promocijskimi paketi do prave nege za vašo kožo!

novi predeli fotoepilacije

Novi predeli – ugodnejše cene

Prisluhnili smo vam in uvedli nove predele z ugodnejšimi cenami. Odkritje posebne promocijske cene za polovičko rok ali nog.

Ugodnosti za študente in upokojence

Ugodnosti za študente in upokojence

Tokrat smo posebno pozornost namenili tudi študentom in upokojencem. Če nas obiščete v dopoldanskem času, vas čaka posebna ponudba in ugodnosti.

Kartica prijateljstva

Kartica prijateljstva

Zadovoljni z Nomasvello fotoepilacijo? Pohvalite se, povejte naprej in pridobite MINI predel fotepilacije brezplačno!

Brezplačni poskusni tretma

Brezplačni poskusni tretma

Želite preizkusiti Nomasvello fotoepilacijo ali katero drugo storitev z lasersko tehnologijo, pa ne veste kako? Naročite se na brezplačni poskusni tretma in se prepričajte v učinkovitost Nomasvello tehnologije.

Kartica lepote

Kartica lepote

Razveselite vaše najbližje z izvirnim darilom. Podarite lepoto, ki bo ostala v trajnem spominu. Nakup darilnih kartic je možen v vseh naših specializiranih centrih.