Nomasvello depilacijaPri Nomasvello Slovenija letos praznujemo in obdarujemo!

Letos  Nomasvello Slovenija praznuje 8 let dela v Sloveniji. Leta 2012 smo začeli s prvim specializiranim centrom v Ljubljani. Danes jih imamo 14 v različnih mestih v Sloveniji. Ker smo že težko našli dovolj terminov za vse naše stranke, v septembru odpiramo naš 15. Nomasvello center in sicer v Ljubljani na Šmartinski cesti. Najdete nas pa tudi v Mariboru, Kranju, Kopru, Celju, Novem mestu, Murski Soboti, na Ptuju, Novi Gorici, Slovenj Gradcu, Postojni in Domžalah.

Ker je Nomasvello največja franšiza na svetu na področju trajne depilacije, naše centre najdete tudi na Hrvaškem, Italiji, BiH, Španiji, Portugalskem, Romuniji, Braziliji, Švedskem, Črni gori… Več kot 1000 centrov z več kot 1.000.000 zadovoljnimi uporabniki. Razlogov za praznovanje imamo veliko.

Vsem strankam, ki ste nas obiskale v juliju ali avgustu, vam ob vašem rednem obisku v septembru ali oktobru podarimo kar 80% popust na nov predel ali storitev.

 Pogoji:
– ugodnost si pridobijo vse naše stranke, ki so nas obiskale med 01.07.2020 in 31.08.2020. Za obisk se šteje plačilo (ali koriščenje bona) za vsaj en predel ali storitev v Nomasvello centrih v navedenem obdobju.
– ugodnost stranke lahko koristijo med 01.09.2020 in 31.10.2020 za EN NOV predel ali ENO NOVO storitev ob svojem rednem obisku.
– popusti se med seboj ne seštevajo.
– popusta ni mogoče uveljavljati na pakete.

– popusta ni mogoče uveljavljati za beljenje zob.

Pihajte z nami 8. svečko, mi pa bomo poskrbeli, da boste brez skrbi z www.brezdlak.si še naprej!
Kartica prijateljstva

Kartica prijateljstva

Zadovoljni z Nomasvello fotoepilacijo? Pohvalite se, povejte naprej in pridobite MINI predel fotepilacije brezplačno!

Brezplačni poskusni tretma

Brezplačni poskusni tretma

Želite preizkusiti Nomasvello fotoepilacijo ali katero drugo storitev z lasersko tehnologijo, pa ne veste kako? Naročite se na brezplačni poskusni tretma in se prepričajte v učinkovitost Nomasvello tehnologije.

Kartica lepote

Kartica lepote

Razveselite vaše najbližje z izvirnim darilom. Podarite lepoto, ki bo ostala v trajnem spominu. Nakup darilnih kartic je možen v vseh naših specializiranih centrih.