Pravilnik o varovanju zasebnosti

Splošno o zasebnosti

Nosilec franšize Nomasvello Slovenija Hermosa d.o.o., Planinska 25, 8290 Sevnica (v nadaljevanju nosilec franšize Nomasvello Slovenija) spoštuje zasebnost vsakega posameznika, ki obišče naše spletne strani. Pogoji varovanja zasebnosti opisujejo načine zbiranja in kasnejše uporabe podatkov v različne namene. Stran, ki jo trenutno obiskujete, je ena od spletnih strani, namenjenih splošni javnosti.

Osebni podatki uporabnika

Posredovanje podatkov na spletnih straneh Nomasvello Slovenija ni obvezno za uporabo le-teh. Nomasvello Slovenija bo na svojih spletnih straneh zbirala podatke posameznikov (npr.: ime, priimek, naslov, telefonska, elektronski naslov, davčna številka in podobno) le, če bodo ti posredovani prostovoljno. V kolikor se boste odločili, da nam boste svoje osebne podatke posredovali, jih lahko uporabimo v naslednje namene, razen če za posamezni primer ni določeno drugače. Namen shranjevanja in obdelovanja posredovanih podatkov je boljše razumevanje vaših želja in potreb ter s tem izboljšava naših storitev in proizvodov. Nosilec franšize ali druge pravne osebe, ki delujejo v imenu Nomasvello lahko uporabijo te podatke za promocijske in oglaševalske namene (npr.: za vzpostavitev stika z vami). Analitične podatke, iz katerih niso razvidni osebni podatki, ampak samo način dostopa do spletne strani (spletni brskalnik, računalniški operacijski sistem, spletna stran dostopa itd..) se zbira preko spletnih orodij, kot je npr. Google Analytics, pa se lahko posredujejo tretjim osebam in se zbirajo tudi brez postopka registracije. Vaših osebnih podatkov ne bomo prodajali, posojali ali tržili tretjim osebam zunaj sistema Nomasvello. Starši se morajo zavedati, da bo nosilec franšize Nomasvello Slovenija pri uporabi zasebnih podatkov upošteval določila o varovanju zasebnosti. Podatki, ki jih mladoletni ali drugi prostovoljno posredujejo v klepetalnicah, v izmenjavi elektronske pošte, na elektronskih oglasnih deskah, socialnih omrežjih in podobnem, so lahko uporabljeni s strani tretjih oseb za posredovanje neželenih elektronskih sporočil, na kar Nomasvello Slovenija nikakor nima vpliva, zato spodbuja vse starše k temu, da otroke poučijo o varni in odgovorni uporabi njihovih osebnih podatkov na vseh spletnih straneh.

Zbiranje in obdelava podatkov

Posameznik dovoljuje nosilcu franšize Nomasvello Slovenija (upravljavec podatkov), da pridobljene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah in jih uporablja za statistično obdelavo, segmentacijo kupcev, obdelavo preteklega nakupnega vedenja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, revij, vabil na dogodke, ki jih organizira Nomasvello Slovenija ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil oziroma, da posredovane podatke uporabi za neposredno trženje. Prebral sem pravila in pogoje sodelovanja in se z njimi strinjam. Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja v skladu s 73. členom ZVOP-1. Posamezniku  pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1 in Zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 s spremembami in dopolnitvami; ZVPot).

Podatki, ki jih računalnik shranjuje samodejno – piškotki

Piškotki so popolnoma neškodljivi za računalnik in ne hranijo vaših osebnih podatkov, pač pa s shranjenimi šifriranimi informacijami omogočajo nekatere osnovne funkcije spletne strani in pomagajo izboljšati vašo izkušnjo na spletni strani, nam pa omogočajo vpogled v uporabo našega spletnega mesta. Namen piškotkov je, da na spletni strani shranijo vaše prednostne izbire in druge informacije, s pomočjo katerih se trudimo spletno stran še izboljšati. S piškotki ne zbiramo informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati. Skoraj vsako spletno mesto uporablja
tehnologijo piškotkov.

REZERVIRAJ BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA

Pridružite se več kot 1.000.000 zadovoljnim strankam. Zaupajte številki 1.

Rezervirajte si svoj termin za brezplačni poskusni tretma.
REZERVIRAJ BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA
fotoepilacija

Revolucionarna cena po predelu

Nomasvello je naredil revolucijo na področju IPL laserskih in ostalih svetlobnih storitev z uvedbo enotne uniseks tarife 33€ po predelu. Uživajte v lepotnih tretmajih najvišje kakovosti po najboljših cenah.

Kontraindikacije za lasersko odstranjevanje dlak

Zdravniška podpora in kontraindikacije

Za vašo varnost No+Vello centri razpolagajo s podporo mednarodno priznanih zdravstvenih strokovnjakov. Preverite kontraindikacije.

Laserska depilacija na porjaveli koži

Gladka koža tudi med poletjem

S tehnologijo Sun&Safe lahko sedaj nudimo varno in učinkovito rešitev vsem tistim, ki ste zaradi izpostavljanja soncu morali prekinjati tretmaje trajne laserske depilacije med poletjem.