Odstranjevanje dlak z uporabo svetlobe.

Odstranjevanje dlak

je verjetno (beri: definitivno) ena največjih poletnih (ali pa kar celoletnih) nadlog. Obstaja veliko različnih metod odstranjevanje dlak, ki so večinoma zelo zamudne, drage in boleče, pa kljub temu to še vedno vneto počnemo.

Drugače ne gre. Pa je to res? Če vas poraščenost še posebej moti, če morate pogosto uporabiti britvico ali pa se poslužujete bolečega puljenja, morda JE čas, da poiščete druge možnosti odstranjevanja dlak. Mogoče bi vam ustrezalo nekaj preprostejšega in bolj trajnega.
Ne glede na to, ali želite spremeniti dosedanji način odstranjevanja dlak na nogah, bikini predelu ali pazduhah, so depilacijske kreme, depilacija s sladkorno pasto, dermatološko lasersko odstranjevanje ali elektroliza le nekatere od možnosti, ki lahko nadomestijo voskanje in britje.

Seveda obstajajo alternative, ampak katera je prava za vas. Torej, če ste radovedni, kako bi si odstranili dlačice trajno, ugodno in brez bolečin ter težav z vraščanjem, vam lahko ponudimo pravo alternativo – novo dimenzijo depilacije – fotoepilacijo.

In kar je najboljše – poskusite jo lahko BREZPLAČNO. Vsem novim strankam ponujamo brezplačni poskusni tretma, ki poleg podrobne razlage in preverjanja zdravstvenega stanja, nudi tudi test na koži. Na manjšem delu želenega predela izvedemo tretma, vi pa lahko tako preverite učinkovitost trajnega odstranjevanja dlak s fotoepilacijo.

REZERVIRAJ BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA

Pridružite se več kot 1.000.000 zadovoljnim strankam. Zaupajte številki 1.

Rezervirajte si svoj termin za brezplačni poskusni tretma.
REZERVIRAJ BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA
odstranjevanje dlak

Revolucionarna cena po predelu

Nomasvello je naredil revolucijo na področju IPL laserskih in ostalih svetlobnih storitev z uvedbo enotne uniseks tarife 39€ po predelu. Uživajte v lepotnih tretmajih najvišje kakovosti po najboljših cenah.

odstranjevanje dlak

Zdravniška podpora

Za vašo varnost No+Vello centri razpolagajo s podporo mednarodno priznanih zdravstvenih strokovnjakov. Preverite kontraindikacije.

odstranjevanje dlak

Gladka koža tudi med poletjem

S tehnologijo Sun&Safe lahko sedaj nudimo varno in učinkovito rešitev vsem tistim, ki ste zaradi izpostavljanja soncu morali prekinjati tretmaje trajne laserske depilacije med poletjem.