GLOBINSKO ČIŠČENJE KOŽE
Čiščenje je prvi korak do popolne kože

Oddajanje ultrazvočnih valov skozi kovinsko ploščico omogoča odstranitev odmrlih kožnih celic in vseh ostalih nečistoč s kože ter boljšo absorbcijo aktivnih sestavin No+Vello proizvodov, ki jih nanesemo naknadno.

ultrazvok-02ultrazvok-01Delovanje ultrazvoka v kombinaciji z galvanskim tokom:

 • globinsko očisti pore,
 • temeljit piling brez poškodb in rdečice,
 • odstrani odmrle celice in ostale nečistoče,
 • razstruplja kožo,
 • spodbuja nastanek kolagena in elastina,
 • omogoča boljše vpijanje kozmetičnih izdelkov,
 • odstranjuje ogrce,
 • izboljšuje cirkulacijo in limfni pretok,
 • mikromasaža,
 • stimulira tvorbo novih celic,
 • primerno tudi za zelo občutljivo kožo,
 • zmanjšuje gubice in izrazne linije.

Do popolne kože v samo treh korakih:

1. Izberite tip čiščenja:

PROSKIN ESSENTIAL – osnovno čiščenje kože, primerno za vse tipe kože – kombinacija ultrazvoka in profesionalne kozmetike, izbrane za vaš tip kože.

PROSKIN NUTRO – hranilno čiščenje kože, primerno za suho kožo brez sijaja, izboljšuje jasnost kože in zmanjšuje gubice – kombinacija ultrazvoka, galvanskega toka in profesionalne kozmetike, izbrane za vaš tip kože.

PROSKIN REGEN – regenerativno čiščenje kože, primerno za občutljivo kožo, jo pomirja in obnavlja – kombinacija ultrazvoka, galvanskega toka in profesionalne maske za obraz, izbrane za vaš tip kože.

2. Izboljšajte rezultate: Povečajte učinek z izbiro nege obraza z IPL (fotopomlajevanje&regeneracija kože, zdravljenje aken, odpravljanje pigmentacije) ali LED (aktivna nega obraza – hidratacija, proti gubicam, učvrstitev kože) svetlobno tehnologijo za mehkejšo, bolj gladko, sijočo in pomlajeno kožo.

3. Negujte kožo vsak dan: Negujte kožo vsak dan, da obdržite naravno ravnotežje in ohranjate dosežene rezultate.

No+vello vam nudi visoko kakovostno kozmetiko za vašo kožo. Odkrijte naše profesionalne izdelke, ki so bili razviti v prestižnih laboratorijih, da bi ohranili vašo kožo navlaženo in zaščiteno 24 ur na dan.

AKTIVNA NEGA OBRAZA Z LED SVETLOBO
Pokažite svojo kožo

Led tehnologija-01Aktivna nega obraza s kombinacijo profesionalnih izdelkov in svetlobno LED terapijo povrne svežino in sijaj vaši koži. Napovejte boj posledicam zunanjih dejavnikov (zrak, mraz, UV žarki…) in se pohvalite s kožo, ki je mehka, gladka, prožna in sijoča.

Ta terapija je učinkovita v boju proti staranju kože; učinkuje neposredno na celični ravni in stimulira obnovo kože zaradi sposobnosti kože, da absorbira svetlobo. Svetloba, ki jo oddaja LED aparat, stimulira regeneracijo celic na mikroskopski ravni prek tvorbe kolagena in elastina.

Terapije se prilagaja vsakemu posamezniku z opazovanjem kože in oceno individualne terapije za vsak posamezen primer (hidratacija, odprava gubic ali učvrstitev kože).

Število priporočljivih tretmajev je 12, ki se opravljajo 2x tedensko 6 tednov zapored. Nato se dosežen rezultat vzdržuje z enim obiskom mesečno.

Active nega obraza je primerna za predel obraza, vratu in dekolteja. Glede na vaše potrebe in želje LED +esthetic tretmaji vključujejo:

  TERAPIJA REZULTAT
  Proti gubam- Antiage Zmanjšuje majhne gube. Aktivira vlakna kolagena in elastina v koži in tako izboljša njeno elastičnost. Vlaži in poživi. Preprečuje staranje kože.
  Hidratacija Neguje kožo v globino. Zagotavlja vlaženje kože. Izboljšuje elastičnost in gladkost. Aktivira sijočo kožo. Preprečuje staranje kože.
  Učvrstitev kože obraza – lifting Preprečuje staranje. Pospešuje sintezo kolagena in elastina in tako izboljša elastičnost kože. Učinek napete kože.

Svetlobna LED tehnologija

Nomasvello centri se ponašajo z najsodobnejšo opremo, ki s pomočjo LED svetlobe nudi neinvazivne tretmaje za nego obraza in telesa ter varno in učinkovito beljenje zob.

Želim izboljšati svoj rezultat

Specializirani profesionalni kozmetični izdelki, ki dopolnjujejo in dodatno izboljšajo učinek Nomasvello tretmajev. Najsodobnejše linije kozmetike za vsak tip kože.

Globinsko čiščenje kože z ultrazvokom

Združuje dve nepogrešljivi tehnologiji (ultrazvok in galvanski tok) v enem aparatu, zato lahko kožo temeljito globinsko očistimo in odstranimo nakopičene nečistoče na neagresiven način in brez uporabe kemikalij.