Ali ste vedeli, da vam nova dimenzija depilacije prinaša rezultate, ki so opazni že 10-14 dni po prvem obisku? Takrat izpade približno 60 do 80% vseh dlačic. Tiste, ki zrastejo nazaj, so tanjše in svetlejše, njihova rast pa je bistveno počasnejša. Z vsakim obiskom je dlačic občutno manj.

Najbolj inovativen sistem za trajno odstranjevanje dlačic

Z vročimi poletnimi temperaturami je tudi naša garderoba vse bolj »skromna«. Ker kratka krilca, hlače in kopalke razgaljajo dobršen del naše kože, se soočamo z nadlogo, ki ji v zimskem času morda namenjamo nekoliko manj pozornosti – to so odvečne dlačice, ki se nam poleti zdijo še bolj moteče kot sicer.

Klasične metode depilacije, kot so britvice, vosek in depilacijske kreme, žal ne dajejo dolgotrajnega učinka. Elektroliza je zamudna in boleča, dermatološki laserji pa izredno dragi in neprimerni za večino tipov kože in dlačic. Če združimo hitrost in rezultate brez stranskih učinkov, brez omejitev glede barve dlačic in brez bolečin, dobimo novo dimenzijo depilacije – fotoepilacijo.

   

Nomasvello fotoepilacija je najsodobnejši in najbolj inovativen sistem za trajno odstranjevanje dlačic z uporabo nove dimenzije svetlobe. Uporaba intenzivne pulzirajoče svetlobe (IPL), ki oddaja mešano svetlobo več valovnih dolžin, omogoča prilagajanje nastavitev glede na značilnosti vsake posamezne stranke, zato je možnost za pojav stranskih učinkov izredno majhna. Trenutno je pri Nomasvello na voljo najsodobnejša tehnologija zadnje generacije (60 Joulov/cm2) z intenzivnim hlajenjem (Sub Zero Intense) za zmanjševanje občutka toplote in zagotavljanje visoke varnosti postopka.

Brez dlačic tudi na porjaveli koži

Vas skrbi, da vas je poletje prehitelo in ste letos spet prepozni, da bi začeli s tretmaji trajnega odstranjevanja dlačic? Inovativna metoda Nomasvello vam s pomočjo Sun&Safe tehnologije omogoča odstranjevanje dlačic tudi na porjaveli koži, brez daljšega izogibanja soncu. Zadostuje, da se soncu izogibate le dva dni pred in dva dni po tretmaju, zato lahko s fotoepilacijo začnete oz. nadaljujete tudi čez poletje, kar pa z dermatološkimi laserji ali navadnimi IPL-aparati ni mogoče.

   

Revolucionarna (uniseks) cena po predelu

Inovativna in privlačna enotna tarifa 33 € na predel je revolucionirala trg fotoepilacije, zato je Nomasvello številka ena med ponudniki trajne depilacije. To dokazuje več kot 1.000.000 zadovoljnih uporabnikov v 1000 centrih po celem svetu in v 9-ih centrih v Sloveniji. Njihove specializirane centre najdete v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru, Novem mestu, Novi Gorici, Kranju in Murski Soboti.

   

Poskusite brezplačno!

Poiščite vam najbližji center in povprašajte po BREZPLAČNEM POSKUSNEM TRETMAJU, ki je namenjen podrobnejši razlagi tretmaja, preverjanju zdravstvenega stanja in izvedbi tretmaja na manjšem delu želenega predela.