Pridružite se verigi No+Vello, eni najhitreje rastočih franšiz na svetu

Je kriza tudi vas pripeljala do razpotja, ko ne veste, ne kako ne kam in se ne morete odločiti, katero potezo narediti? Naj vam pomagamo. Predstavljamo vam edinstveno priložnost, da z razmeroma majhnim vložkom vstopite v donosen posel. Pridružite se vsak dan večji družini franšiz No+Vello.

Nomasvello2-prc.1362688551.jpg

No+Vello je mreža specializiranih centrov za svetlobne terapije s poudarkom na odstranjevanju dlačic (fotoepilaciji). Je prva franšiza, ki je odstranjevanje dlačic z intenzivno pulzirajočo svetlobo (tehnologija IPL) in fotopomlajevanje kože ponudila po enotni pavšalni ceni 33 evrov za predel. Tarifa velja za oba spola. To je bila prava revolucija na trgu, saj so bile omenjene storitve do tedaj dostopne le premožnejšim slojem, No+Vello pa je poskrbel, da si jih lahko privošči skoraj vsakdo.

Hitro postali vodilni na svetu

Rezultat se je pokazal zelo hitro. V samo nekaj letih je No+Vello postal vodilno podjetje na področju trajnega odstranjevanja dlačic s tehnologijo IPL na svetu. Danes imajo v 16 državah več kot tisoč centrov. Prvega so pred kratkim odprli tudi v Ljubljani, priložnost pa zdaj ponujajo še podjetnim posameznikom iz preostalih slovenskih mest. Posel je idealen tako za investitorje kot za ženske, ki iščejo samozaposlitev.

Nadaljuj z branjem…