BELJENJE ZOB

Ali je beljenje zob škodljivo?

Beljenje zob z LED tehnologijo je neinvazivno in varno. S kombinacijo svetlobe in profesionalnih preparatov povrnemo vašim zobem njihovo naravno belino. Naši preparati ne vsebujejo vodikovega peroksida, ki ga uporabljajo zobozdravniki, in nam tako omogočajo boljši nadzor za doseganje dobrih rezultatov brez pomislekov o varnosti tretmaja.

Koliko tretmajev potrebujem?

Celotna terapija beljenja zob je sestavljena iz treh tretmajev po 20 minut. Priporočamo, da vse tri tretmaje opravite naenkrat in tako prihranite čas in denar. Lahko opravite tudi en 20-minutni tretma in že dosežete določeno izboljšanje beline zob.

Na kaj moram paziti pri beljenju zob?

Beljenje zob je učinkovito samo na zdravih zobeh. Zobje bodo prvih 48 ur nekoliko bolj občutljivi, dokler se pore ne zaprejo. V tem času priporočamo tako imenovano belo dieto.

Priporočila:

  • Odsvetuje se uživanje hrane in pijače 2 uri po tretmaju.
  • Odsvetuje se uživanje barvne hrane in pijače 48 ur po tretmaju (paradižnik, rdeče vino, kava, pravi čaj…).
  • Odsvetuje se kajenje vsaj prvih 48 ur po tretmaju.
  • Odsvetuje se pitje zelo hladnih ali vročih pijač prvih 48 ur po tretmaju.
  • Odsvetuje se uživanje zdravil z železom in antibiotikov prvih 48 ur po tretmaju.

Kaj mi priporočate pred beljenjem zob?

Ker je beljenje zob primerno samo za zdrave zobe, vam priporočamo, da pred terapijo obiščete zobozdravnika, da vam morebitne težave odpravi. Prav tako pred tretmajem priporočamo čiščenje zobnega kamna.

Kakšne rezultate lahko pričakujem?

Rezultati so odvisni od obarvanosti vaših zob (kava, kajenje, prehranski dodatki z železom, rdeče vino, čaj…). V povprečju lahko zobe posvetlimo do 8 barvnih tonov glede na zobno lestvico.

Kako je s plombami, umetnimi zobmi ali zobmi brez živcev?

Beljenje zob z LED +esthetic deluje samo pri zdravih zobeh, ki imajo naravno sposobnost fotoporacije, da odpira in zapira mikropore, skozi katere se vpije gel, ki razbarva zob. V kolikor so plombe na zadnjih zobeh ali na notranji strani, to ni moteče.

Kako dolgo držijo rezultati?

Vzdrževanje dosežene beline zob je odvisno od vsakega posameznika in njegovih navad.

Ali bodo moji zobje potem nenaravno beli?

Postopek beljenja zob s hladno modro svetlobo vrača naravno belino zob, ki ste jo sčasoma izgubili, ne more vam dati takšne beline, ki je nikoli niste imeli.

Kdaj beljenje zob ni priporočljivo?

Več o kontraindikacijah si lahko preberete TUKAJ.

ACTIVE NEGA OBRAZA

 Zakaj je ACTIVE nega obraza boljša od ostalih?

Vpliv svetlobe na kožo je denomirana fotoporacija in temelji na uporabi svetlobe na določenem območju. Svetloba spodbuja nastanek prehodnih mikro por na koži in mikroskopsko na celični membrani ter omogoča najboljšo možno penetracijo kozmetike, ki jo nanesemo pred in med terapijo.

Emisija svetlobe na določenih valovnih dolžinah in specifični svetlobni intenzivnosti spodbuja zaporedje bioloških sekvenc, ki spodbujajo sintezo elastina in kolagena, ki pozitivno učinkuje na kožo. Primerna je za vse tipe kože, tudi za najbolj občutljivo.

 Koliko tretmajev potrebujem in kakšni so rezultati?

Število tretmajecv je odvisno od vsakega posameznika, trenutnega stanja kože in želenih rezultatov. Active nega obraza je zelo hiter in učinkovit način, da se znebite utrujenega videza vaše kože. Omogoča takojšnjo osvežitev vašega izgleda, z več ponovitvami pa dosežete trajnejše rezultate hidrirane kože, zmanjšanih gubic in bolj čvrste kože.

 Zakaj mi priporočate Revitalizirajoči serum no+vello za obraz?

Revitalizirajoči serum za obraz je narejen posebej za tretmaje pomlajevanja obraza. Aktivira kolagenska in elastinska vlakna in s tem izboljša elastičnost kože. Kožo vlaži in deluje proti prostim radikalom. Vsebuje vitamin C in omogoča nežen piling ter tako pripravi kožo na naslednji tretma.

 Kaj pa če nimam gubic?

Active nega obraza preprečuje tudi prehitro staranje vaše kože, jo intenzivno vlaži in hrani, zato jo priporočamo tudi vam.

 Kakšna je razlika med LED in IPL nego obraza?

IPL LED
Zrela koža Mlajša koža
Visoka raven energije Nižja raven energije
Celična »agresija« Celična »stimulacija«
Ni primerna za fototipe V&VI Primerna za vse tipe kože
Globoka agresivna terapija Blažja terapija v vrhnjih plasteh kože

 

OBLIKOVANJE TELESA – ANTICELULIT

 Zakaj je oblikovanje telesa s svetlobno terapijo boljše od ostalih?

Kombinacija profesionalnih izdelkov s svetlobno terapijo zagotavlja dobre rezultate, ker svetloba najprej omogoči boljše vpijanje gela, spodbudi cirkulacijo krvnega in limfnega obtoka ter izboljšuje celično in encimsko aktivnost. Rezultati so opazni takoj.

 Koliko tretmajev potrebujem?

Število tretmajev je odvisno od vsakega posameznika, v povprečju pa priporočamo med 10 in 12 obiskov (2 krat tedensko).

 Ali so rezultati trajni?

Odvisno od vašega življenjskega stila. Priporočamo uravnoteženo prehrano in redno športno aktivnost.

 Ali s to terapijo lahko odpravim celulit?

S kombinacijo profesionalnih izdelkov in svetlobe pospešimo naravni fiziološki proces vsakega posameznika, z zmanjšanjem maščobnih blazinic dobimo gladek videz kože in pomarančna koža počasi izgine.

 

UČVRSTITEV TELESA

 Zakaj je učvrstitev telesa s svetlobno terapijo boljša od ostalih?

Kombinacija profesionalnih izdelkov s svetlobno terapijo zagotavlja dobre rezultate, ker svetloba omogoči boljše vpijanje gela ter spodbudi cirkulacijo krvnega in limfnega obtoka. Izboljšuje tudi celično in encimsko aktivnost. Rezultati so opazni takoj, izboljša se elastičnost kože, s tem pa se koža učvrsti.

 Koliko tretmajev potrebujem?

Število tretmajev je odvisno od vsakega posameznika, v povprečju pa priporočamo med 10 in 12 obiskov (2 krat tedensko).

 Ali so rezultati trajni?

Odvisno od vašega življenjskega stila. Priporočamo uravnoteženo prehrano, veliko vode, hidriranje kože in redno športno aktivnost.

 Komu pripročamo to terapijo?

Učvrstitev telesa s svetlobno terapijo priporočamo vsem, ki ste izgubili elastičnost kože zaradi staranja, hitrega hujšanja in po nosečnosti.