Led tehnologija-02LED tehnologija

Svetlobna terapija predstavlja inovativno, neinvazivno, varno in učinkovito metodo za mlajši videz kože, ki jo priporočajo mnoge dermatološke klinike. Stimulira globoka podkožna tkiva k proizvodnji kolagena in elastičnih vlaken in tako omehča fine linije in gube ter regenerira in osveži utrujeno kožo. Poveča prekrvavitev in limfni pretok in tako preko razstrupljanja organizma in delovanja na maščobne celice uspešno odpravlja celulit ter oblikuje telesne konture.

Svetlobne barvne LED aplikacije, ki jih danes uporabljamo v kozmetiki:

led-yellow-01Rumena – podpira aktivnost celic, pospešuje odstranjevanje odpadnih snovi preko limfne drenaže. Ima močan razstrupljevalni učinek.

led-green-01Zelena – uravnava neenakomerno pigmentacijo kože in rdečico. Pomaga pri starostnih pegah, belih madežih brez pigmenta…

led-blue-01Modra – se uporablja pri beljenju zob. S pomočjo profesionalnih proizvodov brez agresivnega vodikovega peroksida povrne zobem njihovo belino in sijoč nasmeh.

led-red-01Rdeča – Največ ugodnih učinkov na kožo in celoten organizem je dokazanih za rdečo svetlobo in svetlobo v bližini infra rdečega spektra. Na ravni celične membrane omogoča boljšo komunikacijo in izmenjavo snovi med celicami, zato v kombinaciji s profesionalnimi izdelki dosežemo presenetljive rezultate. Širi krvne žile in tako poveča prekrvitev in s tem prehranjenost tkiv. Pospeši limfni pretok in s tem pospešeno izločanje strupov iz telesa. Krepi vezivno in elastično tkivo, zmanjšuje gube, osveži tonus kože, izenači ten kože. Ščiti pred prostimi radikali, ki povzročajo staranje kože in varuje pred fotostaranjem zaradi krajših valovnih dolžin (UVA in UVB) svetlobnega spektra v sončni svetlobi. Podpira sintezo beljakovin, ki omogočajo obnovo celic in zavira izgradnjo tistih, ki delujejo v smeri staranja in propada. Takšna svetlobna terapija torej osveži našo kožo, hkrati pa vpliva tudi na splošno zdravje, saj svetlobni delci fotoni preko kapilar v dermisu uravnavajo tudi imunski, živčni in hormonski sistem. Usklajeno delovanje tega trikotnika pa se odraža na naši koži in ne velja zastonj pregovor, da je koža ogledalo zdravja.

Led tehnologija-01

Učinki rdeče svetlobne terapije so torej naslednji:

 • fotopomlajevanje kože preko nastajanja mladih celic vezivnega tkiva in novo nastajanje kolagenskih vlaken ter njihova boljša razporeditev in povezovanje, kar pripomore k boljši čvrstosti kože.
 • preprečuje razgradnjo kolagena,
 • pospeši zmanjšanje gub, razširjenih por in brazgotin,
 • osvežitev tonusa in izenačitev tena kože ter izboljšanje teksture kože
 • večja prekrvitev in prehranjenost kože
 • poveča izkoristek hranil v kozmetičnih preparatih in jih dovede v globlje plasti kože
 • poveča limfni pretok in razstrupljanje
 • poveča odpornost kože na škodljive zunanje in notranje vplive: kratkovalovna sevanja, mraz, izpušni plini in drugi strupi, alkohol in konzervansi
 • zmanjšuje vpliv prostih radikalov, ki uničujejo celice
 • zmanjšuje alergijski odziv kože in nevrodermitis
 • upočasnjuje procese staranja kože
 • pomaga pripraviti kožo na poletne mesece, da se lažje zaščiti pred škodljivim UV sevanjem
 • pospeši zdravljenje manjših ran, opeklin in ozeblin
 • zmanjšuje celulit in pomaga pri oblikovanju telesa
LED tehnologija

Svetlobna active nega obraza

Terapije se prilagaja vsakemu posamezniku z analizo kože in oceno individualne terapije za vsak posamezen primer (hidratacija, odprava gubic, nega mastne kože, revitalizacija ali učvrstitev kože).

https://www.nomasvello.si/led-tehnologija/

Svetlobna nega telesa

Zmanjševanje obsega je učinkovito že pri prvem obisku, saj zmanjšuje lokalne maščobne blazinice in odpravlja celulit. Učvrstitev telesa pa vrača vaši koži elastičnost in čvrstost, zato je idealna tudi za obdobje po porodu.

.

LED tehnologija

Beljenje zob z modro svetlobo

Beljenje zob z LED +esthetic je hiter, enostaven in učinkovit način, da povrnete belino zob, ki ste jo izgubili v preteklih letih. Izbirate lahke med hitrim beljenjem zob in intenzivnim beljenjem zob. Pri beljenju se ne uporablja vodikovega peroksida.