linija za revitalizacijo

LINIJA ZA REVITALIZACIJO KOŽE

Takojšen videz sijoče kože z vitaminom C

Pustite se razvajati učinku vitamina C in občutite njegovo trojno delovanje:

 • deluje kot antioksidant,
 • zmanjšuje gubice in izrazne linije,
 • izravnava barvo kože.

To linijo kozmetike priporočamo za bledikavo, utrujeno in dehidrirano kožo, kožo s prvimi znaki staranja in za kožo, ki je izgubila sijaj, ter za kožo, ki je veliko izpostavljena soncu (pigmentni madeži). Bistvena učinkovina vseh izdelkov iz linije za revitalizacijo kože je vitamin C.

Lokalno povišanje vnosa vitamina C ima naslednje učinke:

 • Antioksidativni učinek – s preprečevanjem nastajanja prostih radikalov varuje celično membrano in zaradi svojega protivnetnega delovanja odpravlja eriteme (rdečico na koži), ki nastane zaradi njih.
 • Proti gubicam – vitamin C zvišuje stopnjo kolagena v fibroblastih in veča gostoto ter debelino elastinskih vlaken.
 • Zmanjšuje pigmentacijo – z zmanjševanjem števila melanocitov zavira delovanje tirozinaze, kar posledično zmanjšuje proizvodnjo melanina.
 • Vitamin C se hitreje izloča iz telesa kot drugi vitamini, zato je pomembno, da zagotovimo njegov vsakodnevni vnos.

Vitamin C je naravno sredstvo, ki skupaj z izbranimi tretmaji osvetljuje obraz kot nobena druga spojina. Ima 4 osnovne funkcije za kožo: deluje kot antioksidant, jo regenerira, vlaži in osvetljuje. Koži hitro povrne vlažnost, napetost, čvrstost in enakomerno polt.

REVITALIZIRAJOČI FLUID ZA OBRAZ

Dnevna krema/fluid s postopnim sproščanjem aktivnih učinkovin, ki zagotavljajo vlaženje, enakomerno polt in sijaj kože skozi ves dan – 50ml.

Delovanje:

 • vsebuje askorbil glukozid, novo obliko stabilnega vitamina C, ki v primerjavi z naravnim vitaminom C in drugimi derivati vitamina C zagotavlja boljšo elastičnost kože. Deluje kot antioksidant, kožo revitalizira in pripomore k odstranitvi pigmentnih madežev.
 • vsebuje izvleček murve in sladkega korena, ki še dodatno okrepita učinek depigmentacije.
 • vsebuje mimetične peptide, ki spodbujajo kožne celice k proizvodnji velikih količin kolagena in elastina, kar preprečuje nastanek gub.
 • vsebuje osvetljevalne pigmente, ki prikrijejo nepravilnosti na koži.
 • zmanjšuje gubice in izrazne linije.

Uporaba:

 • Vsako jutro ga nežno vmasirajte v kožo, dokler se popolnoma ne vpije. Pred nanosom revitalizirajočega fluida lahko nanesete tudi anti-aging serum.

Cena: 29€ 

ampule za pigmentacijoREVITALIZIRAJOČE AMPULE

Moč vitamina C v njegovi najčistejši obliki. Takojšen videz sijoče kože – 2x2ml

Njihova uporaba je priporočljiva pri dehidrirani, bledikavi in utrujeni koži, pri pigmentnih madežih ter pri koži, ki je izgubila napetost in sijaj.

Delovanje:

 • njihova brezvodna sestava ohranja lastnosti vitamina C vse do njegovega nanosa –  oljna struktura ampul.
 • vračajo sijaj, ki ga je koža izgubila z leti in zaradi neustrezne izpostavljenosti UV žarkom ter vsakodnevnega vpliva drugih zunanjih dejavnikov (onesnažen zrak, mraz, kajenje, neustrezna prehrana, stres, pomanjkanje spanja itd.). Zaradi visoke vsebnosti čistega vitamina C njihova stalna uporaba izenačuje barvo kože in zmanjšuje pigmentacijo.

VISOKA KONCENTRACIJA AKTIVNIH UČINKOVIN
Ampule vsebujejo visoko koncentracijo aktivnih sestavin in spojin. Njihova tekoča / oljna tekstura zagotavlja preprost nanos in takojšnje prodiranje v kožo. Zaradi visoke koncentracije aktivnih učinkovin zagotavljajo intenzivno nego kože.

Uporaba:

 • Priporoča se uporaba 2-3 krat tedensko, zvečer in na očiščeno kožo. Nežno vmasirajte v kožo, dokler se popolnoma ne vpije.

Cena: 10€

maska za pigmentirano kožoREVITALIZIRAJOČA MASKA

Kožo globinsko vlaži in poživlja.- 1 kos

 Delovanje:

 • vitamin C ščiti pred UV sevanjem in s tem preprečuje oksidacijo.
 • spodbuja sintezo kolagena in elastina.
 • kožo vlaži in izenačuje barvo kože.
 • glicerin in sorbitol nadomeščata vlažilne učinkovine, ki jih je koža izgubila, ter vračata vodo v povrhnjico, kar pripomore h globinskemu vlaženju.

VISOKA ABSORPCIJA SESTAVIN
Polipropilenske maske se dobro prilegajo obrazu in zato omogočajo izvrstno absorpcijo aktivnih učinkovin, ki ne delujejo le na površini, ampak prodrejo tudi v globlje plasti kože. Zagotavljajo dodaten vir energije in hranilnih snovi za vse plasti kože, vse do najgloblje. Možna je večkratna uporaba

Uporaba:

 • Masko uporabite največ 2 – 3 krat tedensko, zvečer in na očiščeni koži. Pustite jo delovati najmanj 15 minut. Po uporabi maske ni potrebno nanašati dodanih krem. Masko lahko shranite v originalno embalažo in jo pospravite v hladilnik ter jo ponovno uporabite v roku 7 dni. Pazite, da se izdelek ne izsuši.

Cena: 15€

 

REZERVIRAJ BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA

Pridružite se več kot 1.000.000 zadovoljnim strankam. Zaupajte številki 1.

Rezervirajte si svoj termin za brezplačni poskusni tretma.
REZERVIRAJ BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA
Linija za čiščenje kože

Linija za čiščenje kože

Čiščenje kože predstavlja najpomembnejši del redne nege kože in je osnova za vse ostale tretmaje. Ne glede na to, ali uporabljate ličila ali ne, s kože morate vsak dan odstraniti vse nečistoče, ki se naberejo na njej.

Linija za hidratacijo kože

Linija za hidratacijo kože

Vlaženje ali hidratacija kože je pomembna ne glede na vrsto kože. S staranjem kože se zmanjšuje vsebnost hialuronske kisline, ki ohranja vlažnost kože, zato linija vsebuje večplastno tehnologijo z učinkom polnjenja.

Linija za učvrstitev kože

Linija za učvrstitev kože

Linija za učvrstitev kože vsebuje naravno hranilo DMAE, ki pospešuje sintezo kolagena in deluje v vseh plasteh kože. Anti-aging delovanje, ki kožo učvrsti.