IPL tehnologija

IPL tretmaji z intenzivno pulzirajočo svetlobo so najbolj moderen in inovativen sistem za trajno odstranjevanje dlačic, regeneracijo kože, zdravljenje aken in odpravljanje pigmentacije. No+Vello centri uporabljajo intenzivno pulzirajočo svetlobo (IPL), ki oddaja mešano svetlobo več valovnih dolžin ter tako omogoča prilagajanje nastavitev glede na značilnosti vsake posamezne stranke. Lahko se pohvalimo z najsodobnejšo tehnologijo zadnje generacije (60 Joulov/cm²) z intenzivnim hlajenjem (Sub Zero Intense) za zmanjševanje občutka toplote in zagotavljanje visoke varnosti tretmaja.

ipl tehnologija-01

Naša metoda trajnega odstranjevanja dlačic zagotavlja odlične rezultate na različnih predelih telesa. Na koncu tako dobite depilacijo, ki je učinkovita, varna, trajna in neprimerljivo boljša od ostalih metod, trenutno prisotnih na trgu. Metoda je manj boleča kot tradicionalno lasersko odstranjevanje dlačic, možnosti za pojav stranskih učinkov so manjše, je veliko cenejša in zagotavlja boljše rezultate pri različnih barvah dlačic in kože. Prav tako je možno zaradi novega sistema Sun&Safe izbirati med izvajanjem tretmajev na porjaveli koži ali neporjaveli koži, zato ni potrebno prekinjati tretmajev med poletjem.

Več kot 300 nastavitev! Naša tehnologija omogoča, da nastavitve prilagodimo vsakemu posamezniku:

  • izbira med svetlimi in temnimi dlačicami,
  • izbira med tanjšimi in debelejšimi dlačicami,
  • izbira med različnimi fototipi in
  • izbira med 60-imi nastavitvami za moč.

ipl tehnologija-02

Za regeneracijo kože na obrazu, vratu in dekolteju uporabljamo izbrane valovne dolžine IPL svetlobe, ki najbolj spodbujajo nastanek novih kolagenskih in elastinskih vlaken ter obnovo celic. Rezultat je gladka, enakomerna in sijoča koža.

S tretmaji nege aknaste kože in odpravljanja pigmentacije dosegamo estetsko izboljšanje kvalitete kože za bolj zdrav izgled in enakomerno polt.

No+Vello centri uporabljajo sistem IPL zadnje generacije in tako dosegajo najboljše rezultate, vidne že po prvem obisku. Pri tem nam pomaga profesionalna Nomasvello kozmetika, ki je trenutno edina, ki je narejena za IPL laserske tretmaje.

No+Vello oprema je evropskega porekla s CE in FDA certifikati. Z oznako CE, ki jo najdemo na proizvodu, proizvajalec izjavlja, da ta proizvod izpolnjuje bistvene zahteve za varnost, zdravje in varovanje okolja, ki jih določa evropska regulativa oz. večina tako-imenovanih direktiv za proizvode. Postopek za pridobitev FDA certifikata s strani ameriške agencije za nadzor nad hrano in proizvodi je še zahtevnejši, zato smo pri Nomasvellu ponosni, da vsa naša tehnološka oprema ima tudi ta certifikat.

Valovna dolžina ultravijoličnih žarkov se giblje med 100-400nm. Za postopek odstranjevanja dlačic je podjetje No+Vello razvilo sondo z valovno dolžino od 700-900nm, s tem pa niso izključeni le UV žarki, ampak tudi nekateri najbolj nevarni infrardeči žarki. Enako velja za sondo, ki se uporablja za postopek pomlajevanja kože, nego aknaste kože in odpravljanja pigmentacije, in oddaja žarke z valovno dolžino od 560-1200nm.

REZERVIRAJ BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA

Pridružite se več kot 1.000.000 zadovoljnim strankam. Zaupajte številki 1.

Rezervirajte si svoj termin za brezplačni poskusni tretma.
REZERVIRAJ BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA

Fotoepilacija

Fotoepilacija je trajno odstranjevanje dlačic z uporabo svetlobe in je primerna tako za ženske kot za moške. Zaradi Sub Zero Intense sistema so tretmaji skoraj neboleči. Sun & Safe tehnologija pa zagotavlja varne in učinkovite rezultate tudi na porjaveli koži brez daljšega izogibanja soncu.

Zdravniška podpora in kontraindikacije

Za vašo varnost No+Vello centri razpolagajo s podporo mednarodno priznanih zdravstvenih strokovnjakov. Preverite kontraindikacije.

Revolucionarna cena po predelu

Revolucionarna cena po predelu

Nomasvello je naredil revolucijo na področju IPL laserskih in ostalih svetlobnih storitev z uvedbo enotne uniseks tarife 39€ po predelu. Uživajte v lepotnih tretmajih najvišje kakovosti po najboljših cenah.