Fotoepilacija oz. depilacija je trajno odstranjevanje dlačic z uporabo svetlobe.

Fotoepilacija oz. depilacija temelji na načelu selektivne fototermolize, kar pomeni, da se svetloba (foto), ki se aplicira na kožo, pretvori v toploto (termo) in selektivno uniči (liza) tvorbe celic za rast dlačic. Melanin v dlačici absorbira svetlobo in jo prenese do mešička, kjer s toploto uniči celice, ki hranijo dlačico. Z uničenjem teh celic dlačice počasi odmirajo in odpadajo.

Prvi korak je pogovor s stranko, kjer se na podlagi izpolnjenega vprašalnika oceni ustreznost tretmaja, opredelijo se predeli za tretma, fototip kože in barva, gostota ter debelina dlačic. Tako se določijo optimalne nastavitve za izvedbo tretmaja. Vedno preverimo zdravstveno stanje posamezne stranke in morebitne kontraindikacije. Na koncu brezplačnega poskusnega tretmaja se izvede test na manjšem delu želenega predela za ugotavljanje odzivnosti.

Ker je dlačica ključnega pomena za uspeh tretmaja, je idealna dolžine le-te 1 do 3 mm. Fotoepilacijo lahko izvajamo na vseh predelih telesa razen okrog oči, v ušesu in nosu. Na začetku so tretmaji (odvisno od predela) 5 tednov narazen, potem pa se ta časovni razmak daljša, ker je dlačic z vsakim obiskom manj, so tanjše in počasneje rastejo. Primerni so tako za moške kot za ženske, zato smo tudi oblikovali enotno uniseks ceno po predelu, ki velja za vse enako.

Naši centri razpolagajo z najsodobnejšo tehnologijo zadnje generacije z intenzivnim hlajenjem Sub Zero Intense za zmanjševanje občutka toplote in zagotavljanje visoke varnosti tretmaja. Sun&Safe tehnologija pa nam omogoča izvajanje tretmaja na varen in učinkovit način tudi na porjaveli koži v vsakem letnem času in brez daljšega izogibanja soncu.

Trajna depilacija z IPL tehnologijo predstavlja praktično neboleč tretma in v večini primerov se z nekaj ponovitvami lahko odstrani 80 do 90% vseh dlačic. Dlačice, ki se sčasoma zopet pojavijo, rastejo počasneje in so veliko tanjše, tako da se lahko odstranijo z enim obiskom. Priporočajo se občasni tretmaji za vzdrževanje doseženega rezultata (enkrat do dvakrat na leto).

Uspeh tretmaja izboljšamo z uporabo hidroaktivne emulzije No+Vello© za obraz in telo, ki je trenutno edina profesionalna krema za nego pred in po laserski IPL depilaciji.

REZERVIRAJ BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA

Pridružite se več kot 1.000.000 zadovoljnim strankam. Zaupajte številki 1.

Rezervirajte si svoj termin za brezplačni poskusni tretma.
REZERVIRAJ BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA
depilacija

Revolucionarna cena po predelu

Nomasvello je naredil revolucijo na področju IPL laserskih in ostalih svetlobnih storitev z uvedbo enotne uniseks tarife 39€ po predelu. Uživajte v lepotnih tretmajih najvišje kakovosti po najboljših cenah.

depilacija

Zdravniška podpora

Za vašo varnost No+Vello centri razpolagajo s podporo mednarodno priznanih zdravstvenih strokovnjakov. Preverite kontraindikacije.

depilacija

Gladka koža tudi med poletjem

S tehnologijo Sun&Safe lahko sedaj nudimo varno in učinkovito rešitev vsem tistim, ki ste zaradi izpostavljanja soncu morali prekinjati tretmaje trajna laserska depilacija med poletjem.