Kaj je brazilska depilacija in kakšne oblike poznamo?

Brazilska Depilacija bikini linije

Kot pove že ime samo, je brazilska depilacija bikini linije primerna za ženske, ki si želijo gladke kože na predelu zunaj roba kopalk ali spodnjih hlačk. Glede na želje stranke, se včasih odstrani dlačice tudi na vrhu in ob straneh navznoter.

Pri brazilski depilaciji se odstranijo popolnoma vse dlačice na področju bikinija, spredaj, zgoraj, ob straneh in na sramnih ustnicah, vse do presredka. Včasih se odstranijo dlačice vse do zadnjice, okrog anusa. Pogosto si stranke pustijo dlačice v obliki črtice ali trikotnika.

Moška depilacija bikinija

Za depilacijo bikinija/dimelj se zaradi higiene ali estetike odloča tudi čedalje več moških. Pri moških prav tako naredimo obliko po želji, vendar se moramo izogniti testisom, ker je koža na tem delu izredno občutljiva, tanka in temnejša.

Kakšna je cena glede na izbrano obliko?

Ne glede na to, za kakšno obliko bikinija se boste odločili, cena pri Nomasvello ostaja vedno enaka – 39€ na predel. V kolikor bi v brazilsko depilacijo želeli vključiti tudi zadnjico, smo uvedli mini predel – med ritnicama, ki znaša le 21€. To pomeni, da je cena popolne brazilske depilacije, vse do zadnjice, samo 60€ na obisk. Z nekaj ponovitvami bi tako zmanjšali poraščenost za 80 do 90% in trajno uživali v gladki koži brez vraščenih dlačic in rdečice.

REZERVIRAJ BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA

Pridružite se več kot 1.000.000 zadovoljnim strankam. Zaupajte številki 1.

Rezervirajte si svoj termin za brezplačni poskusni tretma.
REZERVIRAJ BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA
Brazilska depilacija

Revolucionarna cena po predelu

Nomasvello je naredil revolucijo na področju IPL laserskih in ostalih svetlobnih storitev z uvedbo enotne uniseks tarife 39€ po predelu. Uživajte v lepotnih tretmajih najvišje kakovosti po najboljših cenah.

Brazilska depilacija

Zdravniška podpora

Za vašo varnost No+Vello centri razpolagajo s podporo mednarodno priznanih zdravstvenih strokovnjakov. Preverite kontraindikacije.

Brazilska depilacija

Gladka koža tudi med poletjem

S tehnologijo Sun&Safe lahko sedaj nudimo varno in učinkovito rešitev vsem tistim, ki ste zaradi izpostavljanja soncu morali prekinjati tretmaje trajne laserske depilacije med poletjem.