Led tehnologija-01

AKTIVNA NEGA OBRAZA Z LED SVETLOBO
Pokažite svojo kožo

Aktivna nega obraza s kombinacijo profesionalnih izdelkov in svetlobno LED terapijo povrne svežino in sijaj vaši koži. Napovejte boj posledicam zunanjih dejavnikov (zrak, mraz, UV žarki…) in se pohvalite s kožo, ki je mehka, gladka, prožna in sijoča.

Ta terapija je učinkovita v boju proti staranju kože; učinkuje neposredno na celični ravni in stimulira obnovo kože zaradi sposobnosti kože, da absorbira svetlobo. Svetloba, ki jo oddaja LED aparat, stimulira regeneracijo celic na mikroskopski ravni prek tvorbe kolagena in elastina.

Terapije se prilagaja vsakemu posamezniku z opazovanjem kože in oceno individualne terapije za vsak posamezen primer (hidratacija, odprava gubic ali učvrstitev kože).

BREZ OMEJITEV! Tretmaje z LED svetlobo lahko izvajamo praktično brez omejitev. Ni se potrebno izogibati soncu ali drugim virom toplote. Po terapiji greste lahko takoj v družbo, saj razen vsesplošnega izgleda kože, drugih stranskih učinkov ni.

Število priporočljivih tretmajev je 12, ki se opravljajo 2x tedensko 6 tednov zapored. Nato se dosežen rezultat vzdržuje z enim obiskom mesečno.

CENE: Navedena cena je 33€ po predelu in velja za posamezen predel/obisk. Naenkrat lahko delate več predelov. Izbirate pa lahko med naslednjimi predeli:

  • obraz
  • vrat
  • dekolte

Glede na vaše potrebe in želje LED +esthetic tretmaji vključujejo:

  TERAPIJA REZULTAT
  Proti gubam- Antiage Zmanjšuje majhne gube. Aktivira vlakna kolagena in elastina v koži in tako izboljša njeno elastičnost. Vlaži in poživi. Preprečuje staranje kože.
  Hidratacija Neguje kožo v globino. Zagotavlja vlaženje kože. Izboljšuje elastičnost in gladkost. Akt
ivira sijočo kožo. Preprečuje staranje kože.
  Učvrstitev kože obraza – lifting Preprečuje staranje. Pospešuje sintezo kolagena in elastina in tako izboljša elastičnost kože. Učinek napete kože.
Aktivna nega z led svetlobo

Svetlobna LED tehnologija

Nomasvello centri se ponašajo z najsodobnejšo opremo, ki s pomočjo LED svetlobe nudi neinvazivne tretmaje za nego obraza in telesa ter varno in učinkovito beljenje zob.

Aktivna nega z led svetlobo

Želim izboljšati svoj rezultat

Specializirani profesionalni kozmetični izdelki, ki dopolnjujejo in dodatno izboljšajo učinek Nomasvello tretmajev. Najsodobnejše linije kozmetike za vsak tip kože.

Aktivna nega z led svetlobo

Globinsko čiščenje kože z ultrazvokom

Združuje dve nepogrešljivi tehnologiji (ultrazvok in galvanski tok) v enem aparatu, zato lahko kožo temeljito globinsko očistimo in odstranimo nakopičene nečistoče na neagresiven način in brez uporabe kemikalij.