analiza-koze2-01Analiza kože z Woodovo lučko

Le če poznate svojo kožo, lahko izberete in uporabljate prave izdelke za njeno nego. Poleg tega, da svoji koži nudite ustrezno nego s kozmetičnimi preparati, lažje izberete tudi pravo vrsto tretmajev za vašo vrsto kože.

Na podlagi analize vaše kože z uporabo Woodove lučke se določi ustrezna nega za vaš tip kože, opredelijo pa se tudi problematična področja, ki zahtevajo posebno pozornost. Woodova lučka nam s pomočjo učinkov fosforence in fluorescence omogoča hitro diagnozo kože, saj z njo lahko strokovno in varno ocenimo stanje kože.

Woodova lučka, ki je znana tudi pod imenom ultravijolična lučka, oddaja sevanje, nevidno človeškim očem. Zahvaljujoč učinku fosforence in in flourescence, ki reagirata v določenih okoliščinah, svetloba postane vidna. Na ta način ultravijolična svetloba, ki je popolnoma neškodljiva, prodre v kožo in v stiku z njo pokaže določene značilnosti posameznega tipa kože.

Na podlagi rezultatov, ki nam jih pokaže ultravijolična lučka, lahko strankam ponudimo profesionalne kozmetične izdelke in tretmaje, ki so individualno prilagojeni specifičnim potrebam njihove kože.

CENE: Navedena cena 15€ velja za eno diagnozo/analizo kožo s svetovanjem kozmetičnih storitev in izdelkov

Najsodobnejše linije kozmetike

Najsodobnejše linije profesionalnih kozmetičnih izdelkov, ki ustrezajo specifičnim potrebam različnih vrst kože. Za občutljivo kožo, suho dehidrirano kožo, mastno in problematično kožo, kožo postarano od sonca in kožo, ki je izgubila čvrstost.

Laserski tretmaji z IPL tehnologijo

S pomlajevanjem in regeneracijo kože, nego aknaste kože in odpravljanjem pigmentacije poskrbimo za estetsko izboljšanje kvalitete kože za bolj zdrav izgled in enakomerno polt.

Čiščenje je prvi korak do popolne kože

Izbirate lahko med različnimi vrstami globinskega čiščenja kože, ki ga lahko kombinirate z  vrstami tretmajev z LED ali IPL tehnologijo za različne tipe kože.